I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. 

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo. Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt.

I hvert fall var det slik før.

– Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer langt oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

 Foto: vargas12.com

Kåte norske kvinner vet hva de vil ha, og de fleste tar det. De vil ha begge deler når det passer dem. Kvinner får de på fest og på jente-tur, pikk får de når som helst hvor som helst.

– Menn er enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg. Det trenger ikke å være med en man kjenner. Kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

– Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær.

Bør kanskje ikke nevne at julebordsesongen gir rom for fri sex med den man måtte være fristet av.

Bruk kondom.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
2013 vil bli et kanon bra år- om du er i fast jobb

Vi nordmenn er annerledes landet i Europa. Med svært liten arbeidsledighet vil de fleste nordmenn få enda mer å rutte med i...

Ultimate gaven i utdrikningslaget, eller til svigermor…

I Dubai ligger fantastiske Ferrari World Abu Dhabi Center. Her kan de som har penger nok få være med i...

Lukk