Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen mann er homofil vil de fleste si, og det er sikkert riktig.

Allikevel er det mange menn som er fascinert av andre menns penis, men de tør selvsagt ikke si det til en eneste sjel. 

– Menn har også homo-erotiske fantasier som de holder for seg selv, i all hovedsak fordi de er usikker på reaksjonene fra omverdenen om det ble kjent. Dette bunner dessverre ut i noe kunnskapsløshet og fordommer som bør fjernes, vi skriver da tross alt 2013.

 I en tid hvor det overalt i samfunnet kreves utdannelse og ekspertise er etterspurt, er erotikk og politikk de to områdene hvor man fortsatt nærer en overdreven tillit til amatører.

Palle Lauring

Dessverre har vi en lang vei å gå når det kommer til den bifile-legningen og homofile menn.

Sannsynligvis er det mennene selv som ikke ønsker å være åpen om sin legning, og at det er forbundet med skam, usikkerhet, og et lite omtalt tema i media. De gangene du kan lese om homo-erotisk sex der to kjønn er i bevegelse samtidig, er det svært ofte en kvinne som har forfattet teksten.

– Om det er fordi kvinner fantaserer om og tenner på at menn suger hverandre ligger vel litt i kortene. Det er kanskje også litt “kinky”, forbudt og hemmeligstemplet sex. Få kvinner vil nok innrømme sin kåthet over to menn som har sex, og ønsker å ta henne sammen etterpå.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre.

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre
Foto: The Body.com

– At kvinner tenner på å skrive om to menn er ikke så rart. To menn, det blir dobbelt så maskulint, dobbelt så sexy og gjerne mer aggressivt seksuelt enn i en hetero-relasjon. Kanskje drømmer også en del av kvinnene om å være mer aktive i senga.

Mange kvinners våte drøm er også å få oppleve fler menn på en gang, for de aller fleste blir det med drømmen. At menn tenner på menn har med legning å gjøre, men noen menn er også fri seksuelle. De har sex med begge kjønn, gjerne samtidig der kjønnet er uvesentlig. De treffer likesinnede i swingers-klubber og sex-klubber rundt om i landet.

Noen finner hverandre på nett via forum for de med slike preferanser, og møtes i privat regi, eller på offentlige sted for å måle kjemi den første gangen.

Menn burde i langt større grad vært tøffere i tryne og vært stolt av egen pikk på alle menns vegne, det ville ha fått tabugrensene til å falle for mange som sliter med å komme ut av “jeg tenner på menn som suger pikk skapet”. Det mannlige kjønnsorgan er jo utvilsomt et undervurdert og fantastisk flott lem.

Ikke så rart at både kvinner og menn tenner på å se det i giv akt. Ikke la fordommene ødelegge for deg og ditt sexliv. Kall en spade for en spade og pikk for en pikk og du skal få leve lenge i landet, i harmoni med deg selv.

Kilder: fanfiction.net og slashfanficiton.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Serien GIRLS endelig tilbake på norsk TV

HBO, et av verdens største TV og film selskap ser ut til å levere de aller fleste populære serier nordmenn...

Lukk