Et spansk ungdomsparti satser på orgasme for å dra velgere til urnene. Nå kan AUF gå til samme skritt.

Det Sosialistiske ungdomspartiet i regionen Catalonia forsøker å pirre potensielle velgere til å stemme i forkant av det katalanske valget 28.november.

– Det er kanskje feil ord å bruke her, men jeg blir ikke opphisset av den. Jeg synes den er morsom, jeg. Det kan godt hende at AUF kunne laget noe som ligner. Vi har prøvd å bruke humor rettet mot unge folk tidligere, og dette var en morsom måte å åpne øynene til folk for at de skal stemme på, sier den nyvalgte lederen i Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon i Norge, Eskil Pedersen


Kvinner trenger ikke menn for å få orgasme- Nei vel. Synd for jentene tenker jeg, men de gjør jo det. I hvertfall i fantasien! Menn trenger ikke kvinner heller, sånn fysisk for å oppnå orgasme. Men i fantasien så trenger vi så absolutt damer, i aller høyeste grad. Bare å innrømme det!

Du kan si hva du vil om forskjellen mellom menn og kvinner på det mentale planet, hva kvinner kan gjøre og hva menn ikke kan gjøre. Debatt blir det uansett.

Det er derimot en god del sjeldnere at det blir debatt om at det er forskjell på kjønnene. De relativt åpenbare og synlige forskjellene har også noen iboende mysterier utover «hvorfor går din utover og min innover?»

Den kvinnelige orgasmen har vært forsket på, undersøkt, misforstått og debattert i mange hundre år. Der dette har blitt kalt alt fra «unaturlig» og «ikke-eksisterende» til «normalt» og «viktig for helsen» så har forskerne fortsatt ikke klart å finne ut bakgrunnen. For menn, muligens grunnet flere studier, har det derimot blitt slått fast at det er en ren fysisk greie som gir utløsning, men at denne samtidig ikke kan sammenlignes med den kvinnelige orgasmen.

Undersøkelsene viste at kvinner kan tenke seg til orgasme som er like god som det man får gjennom faktisk seksuelle handlinger. Lady Gaga er en av mange som har hevdet at man kunne tenke seg til en orgasme og har uttalt at hun kan få en orgasme «når som helst hun har lyst.»

– De fleste kvinner kan lære seg dette hvis man trener og er fokusert, sier advokatsekretæren Jill Morrison til avisen.

Tenke seg til orgasme? Mulig, men jeg tror det ikke før jeg ser det, og det tror jeg blir lenge til å så fall- Her i huset trenger vi ikke å tenke oss til orgasmer nei, bare sånn for ordens skyld!

Hvorfor undersøke orgasmen?
Bakgrunnen for undersøkelsen er for forskerne å se om de positive sidene ved orgasmen kan brukes for å motvirke smerte, frykt og depressivitet. Studiene viste at ved en orgasme så vil delene av hjernen som gir disse følelsene slås av for å «gi plass» til orgasmen. Komisaruk har ikke undersøkt den mannlige orgasmen, og bakgrunnen er enkel:

– Den kvinnelige orgasmen varer mye lenger enn mannens, og er derfor mye lettere å studere.

Forskning har funnet at noen kvinner er i stand til å få flere orgasmer i rask rekkefølge etter hverandre. Noen kan også få orgasmer som varer i mellom 20 og 60 sekunder. I 1966 dokumenterte William Masters og Virginia E. Johnson, to pionerer innen sexforskning, en orgasme på hele 43 sekunder.

Over og ut for mannen?
En amerikansk undersøkelse fra i vår viste at hver fjerde kvinne vil ha mer sex enn mannen. Problemet for disse kvinnene ser nå ut til å være løst. Eventuelt kan menn lese disse tipsene Ekstrabladet lanserte for noen år siden gjennom sexolog Katrine Berling :

For å få dama i den rette stemningen, er både kyss og kos av puppene en god måte. Særlig brystet er med på å få henne i rette stemning.

– Dessverre er det mange damer som har komplekser på grunn av egne pupper, og derfor ønsker de ikke at han skal ta på dem, sier sexologen.

Men slipper man hemningene og lar han kose i vei, både før og under samleiet, så blir man som kvinne mye fortere opphisset.

Også kyss fungerer på samme måten, sier Berling.

Er det ikke sånn at du har en annen følesle av orgasmen ved onani enn sammen med en partner? 90% av de spurte i den samme undersøkelse viser dette resultatet- Er det best alene eller sammen med andre?

Gi meg et hint om din mening-

– Alle har opplevd det – når man kysset en deilig fyr, så kjenner man det helt ned i trusa, fortsetter Berling, og oppfordrer til å kysse ofte og mange ganger.

Det finnes tusenvis av spaltemeter om orgasmer i alle fasonger på nettet, om du er interessert så er det bare å google deg fram- til orgasme bokstavlig talt-

Jeg sender med en link bare for å gi deg en hånd…

http://www.helsenett.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1365&Itemid=92

Men det er ikke bare innen sex at kvinnen kommer sterkere ut enn menn. Det gjør de på svært mange andre områder også.

Menn har en tendens til å bli både puslete, diltet og til slutt en dott. Hvor mange ganger ser man ikke at mannen går etter kona med handlevognen, kona plukker varer mens gubben ikke har et ord med i laget-

Når det kommer til skilsmisser og brudd, mannen går rett i kjelleren og blir der. Kvinnen får ofte en ny vår, et nytt forhold og går videre med livet sitt.

Menn er ofte kyllinger som synes synd i seg selv når det butter i mot- Jeg savner å se at menn tar seg selv i nakken og kommer seg på beina i stedet for å sitte å grine om ting er tungt eller ikke går som det skal. Det være seg i et forhold, på jobben eller økonomisk-

En oppfordring til norske menn:

KOM DEG OPP AV SOFAEN OG SLUTT MED SUTRINGEN DIN!!


Kilde

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10019278

http://www.side2.no/livsstil/article2966265.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Filmenes Konge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I7YllAOqpF4[/youtube] Skal du se en film i år så anbefaler jeg denne: Atter en Konge! 11 Oscar sier sitt! Den...

Forsvaret trenger MRAP kjøretøy snarest

    (Mine Resistant Ambush Protected) MRAP  De amerikanske styrkene bruker disse kjøretøyene (Mine Resistant Ambush Protected)- og berger flere soldater...

Lukk