Noen kvinner er såpass utspekulerte at de velger å la en stakkars partner gå med vått blikk og bule på buksa i mange uker før han får slippe til. Ikke alle kvinner er slik, men en hel del.

De venter nemlig på det helt rette tidspunktet. Da slår de til. Som sultne ulver kaster de seg over bytte. (Les: en over-kåt partner)

Det er forresten en myte at norske menn er kåte hele tiden. De er bare oftere kåte enn andre nordiske og europeiske menn, fordi det så alt for ofte går for lenge mellom hver gang han får tømt seg. Norske kvinner derimot, er ulv i fåreklær, eller i en jævlig dyr pels om du vil.  Norske kvinner er utspekulerte som sagt.

De har sex med seg selv, langt oftere enn du tror, hvorfor tror du partneren din bruker så lang tid i dusjen? Tror du hun bare tørker håret og ser seg i speilet så er du naiv. Hva hun egentlig driver med ville overakset deg veldig. Kanskje godt du ikke vet?

Jo, tilbake til ofret.

En mann som ikke har fått seg et nummer på så alt for lang tid er selvsagt det enkleste offer. Kvinner som har latt mannen gå for lut, kalt vann og lettøl i flere uker lar han få det som han vil. Enten med en rask avsugning eller en hjelpende hånd. Er hun riktig i det generøse øyeblikket kanskje han får seg et realt knull.

Årsaken til at hun har ventet så lenge er fordi hun har store planer, og da bør han være lett å ha med å gjøre. En mann som nylig har tømt seg er bare å smøre på skiva, bløt som smør er han jo allerede, men som kvinne er det viktig at du snakker fort nok; så han ikke sovner. Det er det nemlig en overhengende fare for.

Alle menn, sovner iløpet av to minutter etter en orgasme, om han blir liggende i senga. (gammelt jungelord det)

Om hun skal på fjellet, til Syden med en hel haug med venninner, treffe elskeren sin- mange kvinner har nemlig det (pikk er pikk), eller hun trenger kredittkortet hans. Det siste er nok mest sannsynlig og hun vet hun får det.

De fleste menn er enkle sjeler, de forlanger ikke stort, bare de får litt ekstra oppmerksomhet en gang i blant og få låne fjernkontrollen under Tippekampen så er han lett å være venn med.

Om du tror hun skal på shopping for å gjøre seg flid for gubben så tar du kraftig feil. Hun skal selvsagt gjøre seg sexy nok, slik at andre kvinner legger merke til nettopp henne. Menn tror hans hulde-viv (kona) står foran speilet i lang tid for å pynte seg for ham. (dumme mannfolk!)

Hun gjør det selvsagt i konkurranse mot andre kvinner, visste du ikke at noen kvinner var så utspekulerte så fikk du kanskje en liten vekker nå, bare pass på så mannen i huset leser dette!

 

Vargas i samarbeide med Cecilie Kjensli

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vektproblemer?- Hormonene kan ha skylda

Er du en av mange nordmenn som sliter med vekta, du skulle så gjerne ha gått ned noen kilo, du...

Verdens beste blir også den best betalte!

Barcelona planlegger for framtiden og vil tilby Lionel Messi (26) en ny lønn i god til før sommerens VM i...

Lukk