Jeg har sett på damer så lenge jeg kan huske. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på smilet, glimtet og personligheten. 

Menns lidenskap etter vakre og sexy kvinner har eksistert så lenge  “Homo Sapiens”- Det tenkende mennesket- har formert seg.

Nå er det atter en gang julebord sesong. Her er det dessverre mange menn som blir lurt opp i stry. Hovedsaklig fordi de tenker ikke rasjonelt, men på sex.

Når alkoholen går inn, går vettet ut og mange menn blir tent av vakre og sexy damer på julebordet, håper på et knull, men ender ofte blakk, grinete og alene.

Vær hyggelig og by på deg selv. Lytt og vis interesse, se på henne og gi komplimenter, og ikke bli for full så skal du se det ordner seg.

Kvinner vet at menn ser på de, og gjør seg flid for å vise seg fram fra sin beste side oftest mulig. Men det er ikke bare for mennene kvinner pynter seg. Det er for å konkurrere med andre kvinner. Kanskje mest det.

Vis ihvertfall at du bryr deg til den du er interessert i.

Menn er så fiksert på vakre og sexy kvinner. Beviset på det ligger i eksempelvis dette. Noen har laget en nettside som heter http://pippasass.com/

– Prinsesse Kates søster Pippa ble verdensberømt i sin søsters bryllup pga den stramme kjolen som fremhevet formene hennes. Kvinner skal som kjente ha former, rumpe, pupper og lår.

For noen menn, jo større jo bedre.

Hva er det med menn og pupper? Vi menn elsker pupper punktum. Store eller litt mindre, aller helst en håndfull.

De yngste kjønnsmodne gutta synes silikonpupper er digg, så feil kan man ta. Pupper er flotte, men kun ekte vare.

Single menn svir gjerne av noen tusenlapper for å gjøre nok inntrykk på byen til å få med seg en dame hjem for kvelden. Av og til går det, men ikke gjør det til en vane. Du blir lurt.

De fleste gangene har han møtt en “luremus” som kun ville ha litt spenning, oppmerksomhet og fri fyll. Menn mister fullstendig gangsynet og sunn fornuft når han øyner håp om et ligg. Og med øl-brillene på så senkes kravet for utseendet for hver time som går.

– Jeg er en lykkelig forelsket person som elsker min kjæreste. Men jeg elsker også å se på damer. Jeg har som sakte ikke gjort annet, og kommer aldri til å slutte heller. Kvinner er vakre og sexy. Og det å se på en vakker kvinne bevege seg kan sammenlignes med en symfoni med strykere. Det er balsam for sjel og hjerte.

– Strømstad i Sverige er en travel sommerby med masse vakre halvnakne damer sommerstid. Mine kamerater og jeg satt oss strategisk på en benk der de fleste måtte gå forbi. Da ble jeg knipset på nesen av en svensk vakker kvinne som sa: “Du måste inte titta så mycke”!

Du skal tro min venner fikk seg en god latter.

Norske og svenske kvinner er blant de mest sexy i verden, for svenske, norske og mange andre nasjoners menn.

Har du blitt lurt av en luremus?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er Farmen-paret!

Lenge har det vært noe mellom de to knisende senge-kameratene Endre (27) og Ingvild (19) som er deltagere på årets...

Lukk