I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å nyte. Det er heller ikke så viktig om man kjenner vedkommende. 

Moderne norske kvinner og menn er langt mer frigjorte enn for bare noen ti-år siden. Norske menn tør å se på og til og med å ta på en annen manns penis uten å bli kalt homo. Det er vel nesten det verste en mann kan bli kalt.

Ihvertfall var det slik før.

– Kvinner som har sex med kvinner er for de fleste spennende erotisk og akseptert. Mange har det også fordi de vet hva en kvinne vil ha. Norske moderne kvinner er også langt mer utro enn de har vært før. Mulig fordi de søker spenningen med nye relasjoner og ønsker å få oppmerksomhet på nytt.

Kvinner vet hva de vil ha i senga, mange vil ha en annen kvinne…

Utroskap er neppe akseptert, men det skjer langt oftere enn før. For noen er det starten på slutten, for andre et krydder i hverdagen.

Kåte norske kvinner vet hva de vil ha, og de fleste tar det. De vil ha begge deler når det passer dem. Kvinner får de på fest og på jente-tur, pikk får de når som helst hvor som helst.

– Menn er enkle sjeler som ikke takker nei til et nummer hvis sjansen byr seg. Det trenger ikke å være med en man kjenner. Kuse er kuse. Dessverre så er det ofte grobunn for konflikter i et forhold om det ikke er rom for utroskap. Sannsynligheten er stor for at begge allikevel er det i løpet av et forhold.

Du klina med ei jente på en fest og det gav mersmak, du vil ha mer, men tør ikke pga snakket, ryktene du er jo heterofil  hvordan kan du tenne på damer da? Man kan det, selvsagt kan man det. Menn kan også tenne på andre menn uten å være homse.

– Man tenner på sexen, fantasiene, kjønnet og det å utforske seg selv ved å strekke grensene. Sannsynligvis er antallet bifile som fortsatt er i skapet svært høyt også i Norge. Den bifile aktiviteten foregår i privat regi eller i klubber der slikt er akseptert. Du kjenner sikkert mange homofile eller lesbiske, men ikke de som kjører dobbelfil.

– Kvinner tenner på kvinner fordi de vet at menn begjærer de. Mange kvinner ønsker sex med andre kvinner fordi de ønsker å vise hva de kan, og for å få tilfredsstilt sitt eget begjær.

Bør kanskje ikke nevne at julebordsesongen gir rom for fri sex med den man måtte være fristet av.

Bruk kondom.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Oslo er Nordens ranshovedstad- norske ungdommer står bak

Oslo er Nordens ranshovedstad- norske ungdommer står bak. Du irriterer deg over idiotene som raner uskyldige i Oslo, men visste...

Økonomi- klarer du å ha nok penger gjennom hele desember?

Vi nordmenn elsker tradisjoner og bruker mye penger på å få de viktigste tradisjonene like bra som i fjor. Det...

Lukk