Sjokolade gjør mennesker glade, og svært mange kvinner velger heller den enn sex om hun selv fikk velge. 

Analysebyrået Saatchi & Saatchi Wellness spurte 1.000 kvinner og 73 prosent av de spurte svarte at de heller vil ha daglig sex i fem år enn å få tilgang på gratis sjokolade.

 

Men det er ikke sexen som «vinner» undersøkelsen.

 

Øverst på kvinners «ønskestigen» troner nemlig ønsket om å få utbetalt $ 1.000 i uken.

Penger, sex og sjokolade, selve ryggraden eller den røde tråden i alle kvinners liv.

 

Mye tyder på at de fleste kvinner velger bort sex hvis valget er mellom sex og sjokolade. Hvorfor det?

– Joda, det er mange ting som gjør sjokolade fristende: Den smaker først og fremst godt, har en vakker tekstur og smelter i munnen. Når kvinner spiser sjokolade opplever de en intens glede, og sjokolade påvirker kjemien i hjernen via dopamin, nytelseshormonet, det samme som utskilles av å få orgasme.

– Substanser som finnes i sjokolade, som phenylethylamine, theobromine, anandamid og tryptofan, utløser humørstyrkende kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen. Phenylethylamine er et kjemisk stoff som ligner på det narkotiske stoffet amfetamin og det kan derfor gi følelser av tiltrekning, eufori og spenning.

– Forskere tror phenylethylamine får hjernen til å skille ut dopamin i lykke og belønningsentre i hjernen, noe som også skjer under en orgasme. Dette kan være grunnen til at kvinner rapporterer å foretrekke sjokolade fremfor sex. Når du spiser en sjokoladebit vet du alltid hva du går til, mens å ha sex er for en kvinne ikke en garanti for å få orgasme, dessverre.

Er du en mann med over gjennomsnittet ferdigheter på kjøkkenet så ligger du foran de som ikke har det, ved å finne veien til kvinnens hjerte.

– Alle kvinner er glad i god mat, og den må gjerne være på bordet i det hun kommer hjem etter lang dag på jobb eller i et klasserom. Menn som er glad i å lage mat og er dyktig på kjøkkenet bør vise sine kunnskaper så ofte som mulig til sin utkårede. Da har forholdet en langt større sjanse til å overleve.

En stor kurv med 30 av hennes absolutte favorittsjokolader når hun minst aner det, vil gjøre deg til hennes helt i uoverskuelig framtid.

Fikk du lyst på sjokolade nå? Da er sjansen stor for at DU er kvinne.

Hva står øverst på din drømme ønskeliste?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anders Behring Breivik er populær hos damene

Massedrapsmannen får stadig vekk brev på sin celle på Ila, og mange av disse er fra kvinner som mer enn...

Justin Bieber- Videoen til singelen «Boyfriend» kommer 17. april

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wwSqGpQzIc4[/youtube] Følg med- det vil komme mye mer på denne bloggen. Spesielt om Justin! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mhERS6rX-TY[/youtube] Justin Bieber bekrefter at musikkvideoen...

Lukk