Kvinners sprutorgasme den nye vinen? Både kvinner og menn ser ut til å nyte kvinnens evne til å ejakulere. Dette er kanskje et nytt fenomen for mange par, men faktum er at ved enkle grep kan kvinnene sprute ved orgasme, langt mer enn den lille teskjeen en mann klarer å lire av seg. 

Dessverre ligger ikke denne “gaven” for alle kvinner, man skal også øve en del før man klarer å komme fram til riktig teknikk. Ved hjelp av en G-punktstav kan det med hjelp av en partner la seg gjøre for de fleste.

Det er bare å gå hjem å øve. Din partner vil bli fra seg av begeistring fra første dråpe. Noe mer tabubelagt, enn kvinnens evne til å ejakulere ved riktig stimuli finnes vel neppe, særlig i Norge.

Heldigvis finnes det liberale bloggere som tør å ta skjeen i egen hånd.

De fleste kvinner kan ejakulere fra over tretti små kanaler, og gjøre det gjentatte ganger under seksuell stimulering. Fra to svampaktige kjertler finnes et nett av små kanaler som leder kjønnsvæsken ut i urinrøret. Det er disse kjertlene og det svampaktige vevet rundt urinrøret (G-punktet) som svulmer opp ved stimulering.

Til tross for at tisse-leker mellom aktive partnere er svært utbredt som en egen fetisj også i Norge, så er altså vesken som kommer ved ejakulering, ikke urin. Vesken er ofte både klar og luktfri.

Kvinners sprutorgasme den nye vinen?

Kvinners sprutorgasme den nye vinen?

 -Noen kvinner lar være å få orgasme, nettopp fordi de er redde for å sprute hvis de har erfaring med dette fra før. Noen velger å ikke snakke åpent om det til sin partner i ren skam fordi det medfører klin og urenslighet at man skvetter ved samleie.

Dette er selvsagt noe man bør snakke med sin partner om, og heller gjøre det til et krydder i sekslivet. De fleste menn liker at kvinnen lykkes med å ejakulere ved stimulering av G- punktet. Ikke la de prege deg om du ikke lykkes.

Har du derimot den kunnskapen og egenskapen med å sprute, bør du gjøre det med stolthet og sprut av livets lyst. Det bør selvsagt ikke skjules eller oppfattes som skamfullt. Kan kvinnenes sprutorgasme kalles den nye vinen?

Skal man godta kvinners ejakulasjon, må man også godta at forskjellen mellom menns og kvinners kjønnsorganer egentlig ikke er så store. Kvinnens G-punkt, som svulmer opp, er som mannens penis, og begge ejakulerer gjennom urinrøret.

For de som opplever dette første gang, kan det kjennes ut som om man holder på å tisse på seg, men da er det viktig at man ikke holder igjen, men bare lar seg rive med å la det flomme. Man kan plassere seg noe strategisk så man ikke kliner ned svigermors tyrkiske tepper naturligvis.

Vargas12.com er en av få bloggere i Norge som skriver om ting du er opptatt av, men som få tør å snakke om. Alle tabubelagte tema bør opp og fram i lyset. Uansett hvor skambelagt, flaut eller farlig det er å snakke eller skrive om.

– Ved å følge denne bloggen vil du finne tema du ikke trodde var mulig å finne på trykk. Her skrives det om livet, om døden, selvmord, forelskelse, lyst, og behov. Du vil bli overrasket hver eneste gang du stikker innom, og har du ting på hjerte må du gjerne kommentere.

Vargas

Pin It on Pinterest