Man tror det ikke før man leser det. Men kvinners våteste fantasier kan overgå alle grenser, selv når man får det bekreftet er det vanskelig å tro på.

De fantaserer faktisk om alt fra dyresex til gruppevoldtekt og jo grovere jo bedre.

Det er selvsagt langt fra fantasi til virkelighet. Men kan disse fantasiene være et rop om oppmerksomhet, spenning og lyster som de egentlig har undertrykt hele livet?

Det er samtidig pirrende å vite at noen kvinners fantasier er på grensen til å være forbudt materiale om det skulle komme på film. Og at feks. eiendomsmegleren du snakker med på telefon akkurat kommer fra toalett der hun har onanert med seg selv, mens hun fantaserte om å bli voldtatt.

I den siste boken til psykolog, sex og samlivsekspert Kristin Spitznogle, “Hemmelige rom” skriver hun om kvinners innerste og hemmeligste seksuelle fantasier. Det er sterke saker, og for en manns synspunkt overraskende at det er så voldsomt som det kommer fram i boken til Spitznogle.

Det er en myte at menn stortsett går rundt og er kåte hele døgnet. Jeg kan bekrefte at det ikke er tilfelle. Og det er det ingen som er, ei heller kvinner. Men det som slår meg når jeg leser boken til psykologen, at kvinner har en voldsom fantasi. Og det kommer til at det skal være rått og brutalt.

Voldtekt er på topplisten. Hvorfor det?

Er det mangel på spenning i livet for øvrig som gir utløp i så “friske” fantasier?

At noen kvinner fantaserer om dyresex er selvsagt veldig overraskende. Men dette fantaserer altså damer om-

Mange har fetisjer som lakk, lær, wet-sex, BDSM, spanking osv. Men er det så vanlig?

Jeg vet at det er sunt å fantasere, men at kvinners fantasi var så voldsom var ikke i min villeste fantasi- jo kanskje der …

Kvinner, ikke alle, men noen, er egentlig noen skikkelig kåtinger, men det er liksom et meget tabubelagt emne å skrive om og snakke om.

Jeg mener det er helt på sin plass at det kommer en slik bok som kan kartlegge kvinners tanker og fantasier rundt et tema som ofte handler om at menn går med erogert penis gjennom mesteparten av dagen-

Så feil kan man altså ta …

Jeg vil takke Kristin Spitznogle for en bok som kanskje tillater mer fantasi i soverommet, og at det blir mer godtatt at også kvinner fantaserer, vel så mye som gutter og menn …

Hva fantaserer du om?

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En “kjappis” er best

Rask sex er best! Om du dropper trusene under skjørtet, ligger mye til rette for en «kjappis» på toalettet- Litt...

Lukk