Det er viktig å benytte høstmørke til å la lidenskapen få fritt utløp. Når henga du deg selv til noen sist? Alt for lenge siden ikke sant? Humøret stiger for hver eneste gang du elsker.

– Sex er viktig og kommet for å bli. Heldigvis. Vi mennesker må som kjent formere oss for å ikke dø ut, men det er jo mer enn bare å lage barn. Sex, lidenskap og orgasme er ord vi tar i vår munn alt for sjeldent. Vi bør både snakke om tema, utfordre hverandre og være mer villig til å gjøre mer ut av akten.

Om du er singel, i forhold eller «dater» med personer du møter, sporadisk eller tilfeldig. Gjør mest ut av det hver gang.

– En hver orgasme gir deg helsegevinst, sørg bare for å oppnå klimaks så ofte som mulig, du har bedre tid i mørketiden enn ellers i året. Legg ting til rett for deg og din partner. Bruk kreativiteten. Bytt på å være underdanig og befalende, kle dere ut og spill skuespill. En «innbruddstyv» lusker seg inn på soverommet hennes…


– Norske kvinner fantaserer om de villeste opplevelser når det kommer til sex. De drømmer om gruppevoldtekt, jente-sex og om å bli pisset på. De har voldsomme fantasier som svært ofte forblir en fantasi. Ikke alle, men noen.

I boken «Hemmelige Rom,» skrevet av sexolog Kristin Spitznogle kommer de virkelige fantasiene til sin rett fra norske husmødre. Anbefales!

– Modne norske kvinner som i et langt liv har tatt seg av hus, mann, barn og hjem har fått en ny vår. De reiser til Gambia blant annet og lever ut sine villeste seksuelle drømmer på sine eldre dager og blir tatt i mot som dronninger. Hovedsaklig fordi de har mye penger i forhold til de lokale playboyene, men hva så?

Lidenskap er viktig i et hvert forhold, men også for den og de som ikke har noen å være lidenskapelig med.

På mange nettsider i Norge er det noen for enhver smak. Også for deg. Helt sikkert. Du må bare være tålmodig, ærlig og senke kravene en smule.

La lidenskapen ta deg, ha nok sex og se lyst på mørketiden, den gir uante muligheter for kos og nytelse. Også etter god sex.

 

Foto: Flickr/ xxxmatch

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norsk ungdom bedre enn sitt rykte?

I følge en omfattende undersøkelse gjort av "Ungdata"  for NOVA.no, viser en noe overraskende trend og positive resultater. Unge i...

Er det lys i tunnelen for din framtid?

Hvordan ser din verden ut om 10- 20, 30 eller 100 år? Er vi fortsatt like opphengt i Facebook? Sender vi halvnakne...

Lukk