LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE!

I lys av den grusomme og tragiske Sigrid-saken er det nylig blitt avdekket to alvorlige kidnapping-hendelser som har rammet en 13 og en 15 årig jente, heldigvis klarte begge å slite seg løs. 

– En 13-åring ble forsøkt kidnappet på Eidsvoll, men klarte å komme seg unna ved å kaste seg over autovernet og gjemme seg i et dike i tre kvarter og i en pluss grad. Her var det ansatte ved jentas skole som så sekken hennes og fant henne kald og forkommen.

Så ble en 15-åring forsøkt kidnappet da hun stod og ventet på skolebussen tidlig fredag morgen på Romerike. Heldigvis klarte jenta også her å slite seg løs så genseren revnet.

Ingen foreldre i Norge har en eneste ungdom å avse til de potensielle kidnapperne der ute som lyster på våre unge og flotte ungdommer. Ligg unna våre ungdommer!

– Bare tilfeldigheter gjør at Norge kunne hatt to nye «Sigrid-saker» med ukjent utgang. Dette bekymrer alle som er opptatt av barn og unges ve og vel. En skremmende utvikling og selvsagt uhyggelig – for alle unge både jenter og gutter som er tvunget til å gå alene i en eller annen anledning.

LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE!

– Heldigvis har det vel aldri skjedd at noen har klart å kidnappe barn eller unge uten å komme seg unna med det. Dessverre så har det fått fatal utgang for den som blir kidnappet. Lovbryteren blir nesten uten unntak tatt.

Loven er klokkeklar, og den som frarøver noen friheten kan regne med lang fengselstraff.

– Ifølge norsk lov så ligger du dårlig an om du blir tatt og siktet, og funnet skyldig i frihetsberøvelse. De aller fleste blir som kjent tatt. Da må du regne med fra tre til ti års fengsel.

§ 254. Frihetsberøvelse

Den som ved innesperring, bortføring eller på annen måte rettsstridig fratar noen friheten, straffes med bot eller fengsel inntil 3 år.

Tilføyd ved lov 19 juni 2009 nr. 74.

§ 255. Grov frihetsberøvelse

Grov frihetsberøvelse straffes med fengsel inntil 10 år. Ved avgjørelsen av om frihetsberøvelsen er grov skal det særlig legges vekt på dens varighet, om den har voldt ualminnelige lidelser, død eller hatt betydelig skade på kropp eller helse til følge.

Er den som velger å prøve å kidnappe noen dum, desperat eller påvirket av media?

Sigrid-saken er under full etterforskning og kan ha påvirket de som nå har forsøkt å kidnappe 13 og 15 åringen på henholdsvis Eidsvoll og på Romerike.

– Hva får en person til å prøve å ta med seg en ung og uskyldig jente i en varebil? Man må kanskje være en lovbryter for å forstå. Kidnapperen kan ikke sette seg inn i hvilken redsel det setter i et uskyldig barn, men det er kanskje meningen?

Er det nettopp det som tenner en kidnapper, å se redselen i øynene til sitt offer?

Her burde man gjøre som ved fler steder i lovløse deler av verden, la nabolag-justisen råde. La familier og venner få lov til å ta seg av den kidnappede så snart vedkommende er tatt.

Fengselstraff er jo ikke avskrekkende nok.

Hadde villsinte naboer og venner av ofret fått kloa i den patetiske personen som er i stand til å berøve friheten fra et barn, så hadde vedkommende kidnappet noen for siste gang…

Tre til ti år i fengsel for frihetsberøvelse, og som sagt. Du blir garantert tatt. Før eller siden.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Regjeringen desperat- Gahr Støre inn som helseminister

Høyre med Super-Erna i spissen fosser fram og er en klar kandidat til å ta over statsministerboligen i Inkognitogaten 18...

Endelig fredag- ukens viktigst dag er her, det er det mange som er glad for!

Vi nordmenn er et merkelig folkeslag, og de fleste har nisselua langt ned i øya gjennom hele arbeidsuken, for så...

Lukk