Lady Gaga

Født28. mars 1986 (23 år)
YrkeArtist, DJ
NasjonalitetUSA Yonkers, New York, USA
SjangerPop, dance,[1] electronic[2][3]
StemmetypeAlt
Aktive år2006 – d.d.
PlateselskapKon Live Distribution
Streamline
Cherrytree
Def Jam (2007 – 2008)
Interscope (2008 – d.d.) [4]

Stefani Joanne Angelina Germanotta (født 28. mars 1986), mest kjent som Lady Gaga, er en amerikansk musiker og danser. Hun begynte karrieren sin som låtskriver for etablerte artister, som Fergie, Pussycat Dolls, Britney Spears, New Kids on the Block og sanger/produsent Akon. Etter at Akon la merke til at hun hadde talent, signerte han henne på hans eget plateselskap, Kon Live Distribution. Etter det begynte hun å jobbe på debutalbumet

Jeg mener Lady Gaga´s særegne stil kan virke vovet og sexy på en gang. Men er hun i ferd med å bikke litt over? Sånn som mange mener Madonna i sin tid gjorde. I sin siste musikkvideo sammen med selveste Beyoncé, -Telephone- går hun kanskje enda litt lengre og virker mer desperat enn tidligere.

Lady Gaga er selvutnevnt biseksuell og har mange forhold bak seg men skal nå være singel. Hennes mest kjente låter er kanskje Poker Face og Bad Romance. Lady G. er produktiv som få og pøser ut nye plater, og holder konserter i et imonerende tempo verden over.

Blir Lady Gaga nye Madonna? Eller tipper det over for henne når kjendis statusen blir for stor, slik som det gjorde for Prince?

Tiden vil vise, men selger plater, det gjør i hverfall USA´s svar på Mariann Thomassen i Surferosa…

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Arbeidsmoral, hva er det?

Arbeidsmoral, hva er det? Arbeidslyst, arbeidslyst kom til meg og du skal motstand finne! Har man god arbeidsmoral om man...

Omer Bhatti utsatt for ondsinnede rykter

Kjendis nettstedet Radaronline går langt i å hevde at Omer påstår at han er far til Michael Jacksons barn. De...

Lukk