Lærke Bodilsen - dansk 14 åring, bildet verden søker etter
Lærke Bodilsen - dansk 14 åring, bildet verden søker etter
Lærke Bodilsen – dansk 14 åring, bildet verden søker etter.

Lærke Bodilsen er på alles lepper, hun er 14 år og fra den danske byen København. I følge sikre kilder, har den danske jenta tjent penger på bildet, ved å videresende til de som skulle være interessert. Ifølge norsk og dansk media, har Lærke gitt uttrykk for at bildet skulle fjernes, men her har du altså det mye omtalte bilde, gratis.

Og leter du etter nakenbilder, så blir du skuffet. Dette er historien om en fjær, som er blitt til en hel hønsegård.

Bildet av Lærke Bodilsen søkes etter over hele verden, fordi hun har en flott og yndig rumpe, nordmenn, både unge gutter, men også jenter søker på det samme. Men nakenbilder av 14-åringen, må du altså lete lenge etter.

Ikke gjør den samme feilen som mange unge gjør. Ta bilde av deg selv i utfordrende positur, for deretter påstå at bilde er på avveie. Eller, ikke velg å bruke penger på halvnakne jenter som skriker etter oppmerksomhet.

Vi velger å publisere bildet fordi vi velger å tro at Lærke Bodilsen, er ute etter oppmerksomhet og penger. Jo flere som har bildet, jo færre blir lurt til å betale.

Alle bilder på din PC, kan komme på avveie, om du ikke er på vakt og passer deg for data-innbrudd. La være å ta bilder av deg selv, som ikke tåler dagslys.

Det er en kjent sak at danske kvinner er vakre, men det er viktig å skille voksne fra barn, uansett hvor liberale man er i deilige Danmark. Og uansett hvor kjent vedkommende er.

Kilde: MX.dk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United – derfor er Louis van Gaal ferdig

Manchester United - derfor er Louis van Gaal ferdig. Skal man drive en av verdens største fotballklubber, må man være...

Lukk