Deilige tungekyss. Når man er i det intime hjørnet, det kysses og klines- da er det lett at et heftig tungekyss fører til noe mer, og enda mer opphissende. 

For å kunne oppnå intime situasjoner der kyssing er en del av settingen, må man være to, å være intim alene kan være hyggelig nok, men kanskje kjedelig i lengden. Ikke kan man varme opp med å kline heller.

Lange våte tungekyss kan føre til så mangt...

Lange våte tungekyss kan føre til så mangt …

– Tungen er en erogen sone, og kan brukes til så mangt, blant annet å gå hverandre oral-sex som er en helt vanlig måte å tilfredsstille sin partner på.

Ikke alle liker det, og ikke alle ønsker å motta det heller, og da skal man selvsagt la være. Det finnes mange andre måter å være intim til begges glede på.

Et kyss kan være starten på noe spennende, noe dere begge har sett fram i mot, og som gjør kan være opphissende nok. Våte tungekyss er ofte starten på noe begge ønsker.

Det er forskjell på tungekyss og et helt vanlig kyss.

Med tunge så leker man litt med hverandre, og er ofte mer engasjert enn om det bare er to lepper som møtes et kort øyeblikk.

Kysset må ikke alltid være et forspill heller, det kan være et tegn fra en person til en annen om at han liker henne eller omvendt. Du som er glad i å kysse, med eller uten tunge har et større følelsesliv enn de som velger å la være.

De som ikke har noen å kysse, har en jobb å gjøre…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vil du være med på Paradise Hotel 2014? Meld deg på nå!

Paradise Hotel eventyret raser videre. Ikke før en sesong er over, så skal en ny planlegges, den sjette i serien....

VM i Brasil – verdens vakreste eventyr 12. juni- 13. juli 2014

Et år til verdens vakreste eventyr, en måned med fotball på øverste nivå, da verdens beste fotballnasjon igjen skal kåres....

Lukk