Plikt-sex skjer nok i mange forhold, men er det ok? Bør man ikke kunne si nei om det ikke passer for en av partene i forholdet? Bør hun la han få lov til å ha sex med sin partner bare fordi ha er kåt og har lyst? Eller bør man respektere et nei?

Mødre med små barn har mangel på det meste, ikke minst søvn. Da kan man ikke forlange at hun hun etter fjerde amming kl 05:42 skal rulle seg rundt å være det sex-dyret mannen så gjerne vill at hun skal være. Mulig kan han få slippe til, men ikke kjeft på henne om hun sovner under akten.

– Dere kjenner dere selvsagt igjen, han er kåt og hun vil sove. Han klår og hun slår. Det ender med en krangel og dere snakker ikke sammen de to neste dagene. Noen ganger så ender det med et durabelig knull- som ren trøst for begge. Hadde hun latt han komme til når han først prøvde seg, ville mye irritasjon vært spart.

– Så kan man selvsagt diskutere til man blir blå i trynet, om det er feil å ikke tilfredsstille mannen man elsker, bare for sexens skyld. Eller om man skal se mellom fingrene på det og sette ræva i været å la han gjøre seg ferdig.

Skal ikke sex være godt for begge, og skal det ikke være på begges premisser?

Menn er oftere kåte enn kvinner, og trenger kanskje litt mer stimuli enn mange kvinner. Kvinner vil ha oppmerksomhet på andre måter, kjærtegn, kos, kyss og ømhet foran dunk, dunk og dunk så ferdig. Myten om at menn så ofte er kåte er nok feil, men det betyr ikke at problemet ikke er der.

Mange menn blir hissig og forbanna om det går for langt tid i mellom hver gang de får «tømt seg». Nettopp derfor kan det kanskje være smart av deres partner å gi han en hjelpende hånd når det har gått for lenge, enda det kanskje er på feile premisser.

Om sexen har blitt en plikt og et ork, da kan det være starten på slutten. Ikke fordi at all sex skal være perfekt hver gang, det er det vel neppe for noen. Men stemmer det ikke i sexlivet, stemmer det sjeldent med resten. Da skal man heller ikke se bort i fra at den ene eller begge i forholdet ser seg om etter andre alternativ. Utroskap skjer stadig vekk, også med norske par.

– Kvinnen er det sterke kjønn i de fleste forhold, hun er like ofte smartere enn mann hun deler seng med. Av den grunn må hun noen ganger senke seg ned på mannens «huleboer-takter» for at han skal føle seg verdsatt. En god gammeldags «blow-job» har aldri skadet noen. En kvinne som vet hva mannens glede består av, vet også hva som skal til.

Ingen menn er så medgjørlige som rett etter de har fått det som de vil. En tanke mange kvinner bær legge seg på minne …

 

Foto: Flickr/ dhani_1979

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hver gang vi møtes- Sesong 3 starter 1. mars!

Du har helt sikkert hørt om programmet, der følelser først og fremst blir overskriften, men dette programmet har så mye...

Kan Petter Northug overraske alle og ta OL-Gull?

30 km fellesstart med skibytte, Petter Northug (28) er mer en utfordrer enn favoritt, men alle vet at trønderen har...

Lukk