Løper du til legen bare du kjenner deg litt tufs, eller blir du slept inn på legekontoret av din bedre halvdel rett før du kjenner gufset fra ovnen på krematoriet døra slår i bakhode?

Mange er nok litt forkjøla og lar det bli med å være hjemme fra jobb en dag eller to, og det kan nok være smart om man har feber feks. Så du ikke sprer smitte.  Er jo mye influensa av ymse slag å velge i der ute fortsatt.

Og jeg tror faktisk mannfolk er verre enn kvinnfolk til å gå til lege når det er noe. Vet det er endel mannfolk som har legeskrekk. Men jeg tror at menn takler sykdom verre enn damer. Jeg tror også dette er genetisk.

Asså, jeg er ingen lege, men kvinners smerteterskel er høyere enn mennenes. Og det kan jo ha med å gjøre at det er kvinner som føder, men å føde eller være gravid- kommer aldri til å bli en sykdom! Men når det kommer til smerte så er vi menn direkte pysete, i hvertfall de fleste av oss.

Jeg kan bare se på noen tenåringer jeg kjenner, OMG!!,  Det kan gå vilt for seg, men jentene gir seg ikke på tørre møkka, og gutta må gi seg først! Når det gjelder legebesøk, så kan det være smart å gå tidlig så man får avkreftet mistanker om noe skulle være gærnt. Men jeg mener det er forskjell på det, og å løpe til fastlegen så snart man har litt snufs i nesa, DET er det nemlig folk som gjør, og ikke bare menn- selvom de er i flertall.

Jeg har allergi! Høysnue!! Nyser meg nesten bevistløs, så det er snørr både her og der! Så jeg går til min eminente fastlege for å få kortison sprøyte en gang pr år. Kun det som holder svineriet i sjakk, anbefales! Og ja, jeg synes veldig synd på meg selv før jeg får den sprøyta i skinka, og nysinga står på som verst!

Jeg er da mann…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sjokolade eller sex?

Det er undersøkelser som ligger til grunn i Storbritania at 96% av damene velger heller sex foran sjokolade... Jeg er...

Wolves- Sunderland 2-1

Wolves vant fortjent siste kamp av en fantastisk sesong 2-1 over S´land. Totalt 38 poeng og en flott 15.plass med...

Lukk