Når utstillingsdukkene til Åhlens i Sverige får de fleste overskriftene i media i både Norge og Sverige så må kropp være pop. Det er ikke en hvilken som helst dukke, det er en med litt mer former enn de andre. Det er nok.

Kropps-hysteriet blant folk flest ser ut til å nå nye høyder, men det er en endring i holdningene blant folk. Faktisk ser det ut til at man nå heller skal ha noen ekstra kilo på kroppen og være stolt av det.

– Lavkarbo, Atkins-produkter og annet vås er ut. Langt mer populært er det å heller spise seg sunn på norsk mat som består av verdens beste brød, sveler, vafler, bløtkaker, frukt og bær i alle varianter. Nøkkelen er mengdene og at man ikke overdriver når man først skal kose seg.

Er du frodig, men ønsker å redusere egen vekt kan dette gjøres ved å spise akkurat det du ønsker, bare du spiser mindre og beveger deg mer, det er faktisk så enkelt.

Ukeblader, magasiner, blogger og tidsskrifter er fulle av forslag til hvordan man lever et sunt liv bare man bruker nok penger på nettopp det nevnte produktet. Folk flest har forstått tegninga og biter ikke på lureriet mer. Heldigvis er folk bevisste på hva som er bra å putte i seg og ikke.

I tillegg er det faktisk blitt populært å vise fram sitt sanne jeg- slik ser jeg ut enten du liker det eller ikke. Da gjerne med både 5 og 10 kg mer enn naboen. Det er flott og veldig sunt. Slankehysteriet ser ut til være over- kropps-hysteriet vedvarer enda. Det gjør ikke så mye om man skjønner at det faktisk er ok å være frodig.

Man kan både være sunn frisk og stor, bare man er bevisst på hva man spiser, og sørger for å bevege seg nok.

029Foto: vargas12.com

Fagfolk som har studert Lavkarbo over tid, Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Lipidklinikken ved Rikshospitalet, forskere ved NTNU, treningseksperter, og seriøse vitenskapelige kilder innen medisin og ernæring advarer friske mennesker fra å gå på Lavkarbo.

Hvorfor skal man kutte ut så mye av det kroppen trenger for å holde seg sunn over tid?

– Ved å spise, grovt brød, nøtter, kjøtt, bær, frukt og grønnsaker så får kroppen det den trenger av næring, ikke la deg lure av utspekulerte kremmere som kun vil tjene penger på deg. Du kan være stolt av kroppen din, og vite at du med noen kilo for mye  faktisk er minst like flott og sunn som en som ikke har de ekstra kiloene.

Det har også forskerne funnet svaret på. Selvsagt kan du få problemer om du er svært overvektig, det kommer litt an på kiloene. Er du frodig og trener regelmessig har du neppe grunn til å bære bekymret.

All ekspertise viser at det ikke finnes vitenskapelig grunnlag for at Lavkarbo-dietter har bedre effekt på vektnedgang enn andre dietter. Nettopp derfor bør du la være å bruke tid og penger på Lavkarbo.

Lev livet ved å være stolt av deg selv, akkurat som du er om du er kort eller lav, liten eller stor, tynn eller tykk. Du er unik, du er perfekt. Spis det du fristes av,men med måte, tren regelmessig. Lever du etter disse enkle reglene vil du sannsynligvis holde deg frisk og glad.

Det faktum at en mer naturtro utstillingsdukke er i fokus med positiv fortegn, er et skritt i riktig retning. At «Plus Size» modellene verden over er langt mer etterspurt enn tidligere er også et skritt i riktig retning.

Våren er i anmarsj, du får derfor mange muligheter til å vise fram all din skjønnhet for dine omgivelser. Vært stolt av deg selv og vis det!

Kilde: BBC.co.uk og Wikipedia.org

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens mest sexy artist er også størst

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs[/youtube] Smellvakre Rihanna (25) fra Barbados er nå den ukronede pop-diva og er rangert som den mest inflytelsesrike pop-artist i...

Påskekrim -som du før aldri har lest den…

- Den norske påska er som kjent i kriminalgenrens tegn. Nordmenn elsker krim, kanskje mer enn noen andre land i verden....

Lukk