Har du hatt leamus noen gang? Det er litt irriterende, spesielt om du får det i ansiktet så andre kan se det? På øyelokket feks! Så hele øyelokket dirrer. Jeg får det av og til i munnviken, så jeg ser ut som en slagpasient mens det pågår. Og jeg får det på låret, midt på låret dirrer det som om jeg får krampe, bare at det ikke er så smertefullt som krampe kan være.

Tenk å få leamus på fotbladet eller i alle tærne på engang – mens du kjører bil … høyre benet feks- WRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! Rett gjennom vinduene på Hennes og Martin eller hva den kleskjeden heter. De har i hvertfall digre vinduer…..flaut!

Eller hva om du får leamus på overleppa, på første date, akkurat når du skal kysse… drit kjedelig! 

Fra Lommelegen: » Leamus er et ganske vanlig symptom hos friske mennesker. Det er som oftest helt ufarlig. En sjelden gang kan det være tegn på vitaminmangel eller tilstander med hormonforstyrrelser. Oppsøk gjerne fastlegen for å få tatt blodprøver. Ta da også såkalte elektrolytter (salter i blodet), kalium, natrium og kalsium. Farlige tilstander er svært sjelden og gir flere symptomer enn bare leamus».

Godt å høre asså. Hormoner har jeg i hvertfall nok av! Masse manlige! Neida, joda- Neida. Jeg bare tuller. Hormonene er helt på plass de-

Fortell meg gjerne om du har opplevd kjedelige eller morsomme hendelser der leamus er involvert-

lommelegen.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Topp regissør setter Fredrikstad på kartet

Mannen bak filmsuksessen lange flate ballær gjør ny suksess med sin siste film- "Karate Kid". Og Fredrikstad mannen synes det er...

Spania- Tyskland

España va a dar un paso más cerca de esta noche final de Alemania debe jugar medalla de bronce- Jeg...

Lukk