Legenden Ozzy Osbourne (64) er en levende legende i det som kjennetegnes som hardrockens innerste kjerne. Black Sabbath vokalisten er nr 1 i miljøet og for mange rockens gudfar. En mann som lever i mot alle odds. Osbourne har opplevd mer enn de fleste artister på godt og vondt, snart blir legenden 65 år gammel. 

– Du vet ikke hva en skikkelig fest er før du har vært sammen med Ozzy Osbourne, det vil si – du hadde ikke trodd hva du så om du var til stede på festen engang. Mannen som er kjent for å spise hode av flaggermus på scenen har også gjort så mye rart ellers i livet, man skulle tro han var splitter-pine gal.

En av verdens største ikoner kommer nå til Norge. En gal mann, men en av de viktigste og største personligheter gjennom rockens historie.

I boken “I AM Ozzy” forteller en ærlig mann om livet som artist og hvordan han levde livet som frontfigur for en av verdens største Rockeband.

Her kommer det også fram hvordan han ble mobbet som barn, sin bunnløse kjærlighet til sine foreldre, og misbruket av smertestillende medikamenter og dop som ble en del av hans hverdag. Ozzy brukte LSD, marihuana, demerol og sprit i store mengder, hele tiden.

Legenden Ozzy Osbourne -Rockens gudfar kommer til Norge!

Via MTV kunne Ozzy fans gjennom flere år se hvordan familien levde gjennom reality serien “The Osbournes.”  En serie som sjokkerte like mye som den imponerte. Ozzy er selvsagt en rik mann, noe som også ble tydelig dokumentert via TV-serien.

Legenden Ozzy Osbourne -Rockens gudfar kommer til Norge!

I boken forteller legenden at han misbrukte både sprit og alkohol gjennom store deler av TV-serien. I 2005 klarte briten å kutte ut misbruket som hadde vært en betydelig del av artistens voksne liv. Samme år fikk Ozzy diagnosen Parkinsons syndrom.

Hadde det ikke vært for hans kone, Sharon- hadde Ozzy Osbourne vært død for mange år siden. Hun har stått ved sin manns side i tykt og tynt i mer enn 30 år. Sharon misbrukte også narkotika, men klarte å komme seg ut av det i mot alle odds, hun ble manager for Ozzy da han gjorde stor suksess som soloartist etter å ha fått sparken i Black Sabbath pga sitt stor misbruk av dop og sprit.

Tommy Lee, trommis i Mötley Crüe, fortalte nylig om festene han hadde tidligere i karrièren med Ozzy. “Det var mye damer, mye dop, men aller mest urin, oppkast og avføring, det var så ille at til og med jeg måtte kaste inn håndkle. Mannen var gal”.

Ved å skape overskrifter i avisene ble Ozzy en kult-figur noe som har hengt ved han siden han var kongen av heavy rocken på 80-tallet. På et møte med sitt plateselskap hadde Mr. Osbourne med seg en due, denne bet han like godt hode av da papirene var signert. Dette skapte selvsagt nye store overskrifter, som igjen gjorde at han solgte enda flere plater.

Ozzy og Sharon har holdt sammen til tross for å ha opplevd mer enn de aller fleste ektepar. Ved et par anledninger og  i sterk rus gjorde Ozzy det han kunne for å drepe sin elskede kone. Heldigvis kom hun seg i sikkerhet hver gang. Paret har tre barn sammen.

Om du tror artisten og legenden Ozzy har roet ned på sine eldre dager tar du feil. Black Sabbath lever i beste velgående og skal ut på turne. Denne starter like godt her i Norge. 24. november kan du oppleve rockens gudfar og hans Black Sabbath i Telenor Arena.

3. desember fyller Ozzy Osbourne 65 år. Vi gratulerer så mye!

Foto: Flickr/ AdlerGuido

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Virkeligheten treffer snart Fotballfrue midt i tryne

Caroline Berg Eriksen er Norges mest leste blogger. Ikke fordi hun har så mange kloke tanker om livet rundt seg,...

Lukk