Fotballspilleren og mennesket Paul «Gazza» Gascoigne (45), en av verdens beste i sin tid, nå på vei utenfor stupet. Hektet på dop, og alkohol er Tottenham-legende døden nær. 

Alle som har sett noe på engelsk fotball kjenner navnet «Gazza», klovnen som bæsjet i hanskene til den norske keeper-kjempen Erik Thorstvedt, fotballspilleren som briljerte på Tottenhams midtbane så vel som i den engelske landslagstrøya. Mennesket og rus-avhengige Paul Gascoigne klarer seg ikke uten alkohol eller dop.

Nå ser det ut som om det går veldig ille for en mann som hadde fler overskrifter enn alle andre spillere til sammen i sin glansperiode.

Nå er det dessverre langt andre overskrifter som omhandler samme mann.

En av Englands mest markante spillere fikk 57 kamper for England, 391 klubbkamper for gode lag som Newcastle, Tottenham, Everton, Middlesbrough, Glasgow Rangers og Lazio.

Dessverre kan det se ut til at det er helt andre ting den fargerike legende fra Newcastle blir husket for.

Uansett vil aldri hans briljante innsats på fotballbanen bli glemt for alle de millioner som fikk oppleve fotballspilleren Paul Gascoigne, enten via TV eller på diverse arenaer verden over.

Tony Adams, midtstopper-legende som spilte for Arsenal og England, driver sin egen klinikk for x-fotballspillere som har havnet på kjøret etter endt karriere. I følge avisen «The Mirror» har Adams tilbudt Paul Gascoigne all mulig hjelp på sin avrusingsklinikk.

Spørsmålet er heller om legenden, og tragedien «Gazza» vil reddes fra sitt misbruk.

Alle fotballfans verden over bør sende Paul Gascoigne all mulig lykkeønskninger, og at han kommer seg ut av sitt personlige helvete. Ellers vil ikke den tidligere landslagsspilleren overleve 2013.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Meld deg på «The Voice» nå!

TV2 ligger ikke på latsiden når det kommer til publikumsfrieri, Reality-TV, og konkurranse preget TV produksjon. som kan være med på...

«Hver gang vi møtes» er underholdning på ypperste nivå

TV2 har muligens også stjålet dette konseptet fra andre TV kanaler, men det gjør absolutt ingenting. Norges ypperste artister gjør alt de...

Lukk