Lejla kommer ikke tilbake- Sorgen sitter i kroppen. Det er noen dager siden tragedien inntraff, allikevel vil ikke sorgen slippe taket. 

Vi gråter etter tapet av unge engasjerte ungdommer. 47 av disse tilhørende i Østfold, seks kom aldri hjem…

– Andreas Edvardsen, Bendik Rosnæs Ellingsen, Andrine Bakkene Espeland, Elisabeth Trønnes Lie, Eva Kathinka Lütken og Lejla Selaci. Alle brutalt skutt og drept på en av de dagene  denne sommeren de hadde sett så veldig fram til, forandret til et helvete, deres siste i livet.

– Lejla Selaci var leder i Fredrikstad AUF og varamedlem til styret i AUF i Østfold. Lejla hadde et brennende engasjement for de verdiene hun trodde på. Hun ønsket et bedre samfunn for alle oss som bor her. Hennes stå-på-vilje, sjarm og positive holdninger smittet over på alle som var i nærheten.

– Møtte du Lejla var det umulig å glemme henne. Lejla hadde en framtid som en stor politisk leder foran seg. Hun var stolt av AUF og alle de gode vennene hun hadde rundt seg der. Hun hadde som mål å skape et sterkt ungdomslag i Fredrikstad. 

Lejla kommer ikke tilbake- Sorgen sitter i kroppen.

Fredrikstads vakre rose var så inderlig godt likt av alle som kjente henne. Og byen er blitt så mye fattigere uten Lejla, og det vil bli en sterk opplevelse for alle og følge hennes bisettelse som finner sted i Borge kapell mandag 8. august kl 13:00. 

Tidligere statsminister, Gro Harlem Brundtland vil representere regjeringen i Lejlas begravelse. 

Sammen vil alle Lejlas venner finne trøst hos hverandre. Og sammen er det viktig at vi alle husker på at kjærlighet er sterkere enn hat. 

*Når en mann kan hate så mye, tenk hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen*

Jeg lyser fred over Lejlas minne.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
www.google.com- Har du «googlet» navnet ditt?

Det kommer litt av hvert om deg, og ofte mer enn du tror. Google er et av verdens største og...

Anders Behring Breivik- Medhjelpere sirkles inn

De siste dagers avhør av masse-drapsmannen er knyttet til om han har gjort all galskapen selv. Eller om han har...

Lukk