I boken «Bra Nok!» forteller flotte Lena Alexandra Øyen (31) om en barne- og ungdomstid preget av vanskelige og utfordrende opplever. Da hun var 12 år ble hun seksuelt misbrukt av flere eldre gutter. 

– Som blond, litt naiv og med store silikonpupper var det nok lett for media og alle andre som ikke kjente jenta fra Trøgstad godt nok, å stemple henne som «dum og deilig». Lena har ved flere anledninger i de senere årene bevist for seg selv og alle andre at hun slett ikke er dum.

Ingen kan forstå hva det vil si å få ungdomstiden ødelagt av seksualisert vold. Når man er 12 år er man i realiteten fortsatt et barn.

– Å reise seg etter noe slikt står det stor respekt av og det er en skremmende og rystende fortelling Øyen kommer med i sin viktige bok som kan være en døråpner for andre som har opplevd lignende i ung alder.

Fra forordet i boken:

«Helt siden 2009 har jeg fundert på å skrive en bok. Prosessen startet allerede den gang, men først nå er den her. I mange år strebet jeg etter det perfekte, men det tok knekken på meg. Jeg forteller hvordan jeg gikk ut av rollen som en «pleaser» hvor jeg forsøkte leve opp til alle andres forventninger og hvordan jeg lærte å akseptere meg selv som Bra Nok!»

 Jeg gråter ikke når jeg snakker om voldtekten, fordi det er en hendelse jeg har jobbet meg grundig gjennom. Men da jeg leste all støtten som kom inn blant annet på sosiale medier, da felte jeg noen tårer. Det er rørende å se at folk setter pris på det jeg gjør, og jeg er så takknemlig for den rausheten, sier Lene til VG.no i forbindelse med bok-lanseringen.

Den tidligere «Skal vi danse» vinneren har vært i medias søkelys i mange forskjellige settinger. Hun har deltatt på «Robinson» på TV3 i 2004, hun har deltatt i IDOL i 2003, hun har vært nakenmodell for LEK som 19 åring og den søte 31 åringen har deltatt i Melodi Grand Prix i 2008.

En dame med en tøff bakgrunn om nekter å legge seg ned å gi opp til tross for massiv negativ kritikk. Spesielt etter at hun og Aylar Lie ønsket å gøre et PR. stunt ved å lyve på seg sex med Robbie Williams da han gjestet Norge i 2005.

Lene Alexandra har også spilt i den norske filmen «Tomme Tønner», en film som hadde premiere i 2010. Nå jobber den blide energibunten på SATS i Nydalen i Oslo.

I følge VG.no skal Lene feire bok-lanseringen med familie og venner på Geilo. Er det en bok du skal lese i løpet av våren, så kan det like gjerne være boka «Bra nok!» av Lene Alexandra Øyen.

For ei dame! Stå på Lene!

Kilde: VG.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bye bye JAVA!

Norske nettbanker har fått nok, JAVA er ikke bra nok, og blir nå byttet ut til fordel for et langt...

Flørter du på jobben?

Kvinner og menn i alle aldre flørter med andre medarbeidere, det er mer naturlig enn å ikke flørte i det...

Lukk