Søker du etter den rette, den perfekte partner for deg, den store kjærligheten? Vel, det er faktisk ikke så vanskelig som du skulle tro. Det er en der ute for deg også, garantert! Du må bare lete riktig. 

– Ingen behøver å sitte ensom når man kan finne den rette på nettet. Med litt tålmodighet, riktige søk og senkede krav, så finner du en som passer deg som hånd i hanske, som kan bli din elsker, partner, beste venn og klippe livet ut.

I din egen profil må du ha bilde, ingen skriver med noen som ikke vil vise hvem man er. Vær ærlig, en løgn blir fort avdekket ved et eventuelt møte. Hold deg til de pålagte lover og regler for det nettstedet du har din profil, blir du ekskludert, kan det bli vanskelig med en nett-date.

Foto: Flickr/ flirtcr


– By på deg selv, ikke kopier alle andre, skriv en personlig tekst om deg selv så godt som mulig, slik at de som søker på din profil kan forstå hvem du er, ut i fra din tekst. Skiller du deg ut i mengden får du flere treff.

Senk kravet til et realistisk nivå.

– Håper du på å få en date med Rihanna og hennes like så kan det hende du sliter med for mye selvtillit, og vil sannsynligvis ikke finne noen som er bra nok for deg. Er du for selvsikker og breial kan du skremme mange vekk.

Ved et eventuelt møte med en potensiell kjæreste så er førsteinntrykket svært viktig. Sørg for å være fin i klærne, at du lukter godt, at du ikke snakker om deg selv hele tiden, men lytter like mye som du prater. Vær morsom, høflig, raus og vennlig. Ikke bind deg opp i alder, kjærligheten har ingen aldersgrenser.

– Et møte med den du liker kan være over før det har begynt om du ikke passer deg for å gjøre enkle feil. Du er litt nervøs og er kanskje litt redd for å åpne deg til en fremmed. Det er faktisk ganske avgjørende at du nettopp er åpen og viser hvem du er, og ikke bli for forsiktig. Du skal heller ikke overdrive.

– Å treffe den rette gir sommerfugler i maven, du spiser lite, og er ruset på verdens deiligste kjærlighetsrus, du svever og har ikke hatt det bedre enn på lenge. Du av alle mennesker fortjener å ha en kjæreste. ikke gi deg, det er en der ut som venter på nettopp deg.

Nettdating er langt mer vanlig enn mange tror. Svært mange single bruker en eller flere av de gode tjenester som er tilgjengelig på nettet. Her er noe få råd på veien. Det finnes ingen fasit på suksess, men den som intet våger, intet vinner.

Vårt beste råd er like banalt, som det er enkelt. Vær deg selv!

undertegnede har førstehåndserfaring med å lykkes med å finne den rette på nettet, så spør alle de spørsmål du har om tema!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Al Fayed har solgt Fullham til rik amerikaner

Mannen som tar over London-laget som spiller sine hjemmekamper på Premier Leagues minste bane, Craven Cottage er styrtrike Shahid Khan. Fayed...

FFK reddet fra konkurs, foreløpig!

Fredrikstads tidligere flaggskip, i det siste kun en parentes i norsk fotball FFK, blir reddet av at FFK sport ASA...

Lukk