Er du imponert over kampene spilt i Premier Leauge denne sesongen? Er du såpass interessert at du skulle ville være mer opptatt av et lag enn et annet? Har du hørt om Wolverhampton Wanderers? De med de nydelige farvene ” old gold and Black! Fra the Black Country rett utenfor Birmingham i West Midlands.

Jeg har vært trofast fan i mange mange år og må innrømme at det har vært flest nedturer men også fantastiske opplevelser og oppturer. Vil du bli med til klubbens stolthet Molineux Stadium? kun tre kamper igjen før sesongen er over riktig nok, men det ser ut til at Wolves- som er klubbens kallenavn- berger plassen i Premier Leauge, men intet er avgjort.

Vi har en flott norsk klubb: www.vikingwolves.com  der har vi et forum hvor alle norske medlemmer kan ytre seg å si si mening, lese andres meninger om alt som har med Wolves å gjøre. Få tilbud om kjøp av effekter, planlagte turer mm

Det er svært mange nordmenn som er glad i engelsk fotball, og hvorfor ikke bli medlem og fan av et lag som har en stor framtid foran seg?

 Wolves har en glimrende manager i Mick McCharty,  en lidenskaplig eier i Steve Morgan med mye penger og som vil bygge opp til en gigant i Europeisk topp fotball de neste årene. Og en sportslig direktør i Jez Moxey som styrer pengene i kjøp og salg avdelingen og har full kontroll på finansene. De tre M-ene er selve ryggraden i Wolves, og fansen både i Norge og England mener de gjør en glimrende jobb, selvom vi gjerne skulle sett enda flere gode spillere til klubben i våre hjerter! Vi er ca 250 medlemmer i skrivende stund, men plass til veldig mange fler.

Bli med da vel:)

Har du spørsmål, eller vil være med i vikingwolves så ikke nøl med å gi beskjed, du får det garantert moro!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilken frisyre er din favoritt?

Skikkelig afro, digert hår med en million krøller? Eller helt skinhead? Frisyre kan være så mangt. Med eller uten farve,...

Lukk