Marianne Aulie, kanskje minst like kjent for rumpa si, som sine «Klovne»-malerier. Har valgt å trekke seg fra TV2s flaggskip «Skal vi danse,»dette til hensyn for sin lille datter på 6 mndr. 

– Marianne har sammen med de andre «Skal vi danse»-deltagerne vært gjennom en stor lanseringsfase og over to ukers effektiv dansetrening. Det var i denne perioden at kunstneren fant ut at det ble for hektisk.

Reality-babe og blogger Linnie Meister skal ha takket ja til å ta Aulies plass i den meget populære dansekonkurransen.

Linni skal nå ligge i hardtrening den kommende uken for å gjøre seg klar til premieren på parketten. Hun har gått glipp av to måneders trening sammenlignet med sine konkurrenter.

 

Foto TV2.no

Litt om Linni Meister (26).

– Hun er mest kjent for å ha deltatt i Robinson-ekspedisjonen i 2007, hun hadde sitt eget TV- program på Bliss, og hun har vært med i «Waschera», også det for TV2. Hun har et barn, men skal for tiden være singel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8H15rqukHgw[/youtube]

– Linni er også en godt besøkt blogger og fikk prisen for årets kjendisblogg i 2012.  I mai 2009 ga hun ut popsingelen «My Ass» som kom inn på iTunes Music Stores liste over de hundre mest solgte sangene i Norge.

Bærums-jenta var også en av glamourmodellene i Team Aylar i 2006.  Hennes far er norsk-tysk og hennes mor er fra Sri- Lanka. Linni har vokst opp i Bærum.

De som skal konkurere om heder og ære på årets TV2 parkett er: Cathrine Laråsen, Hanne Sørvaag, Lillian Müller, Marit Mikkelsplass, Eldar Vågan, Stein Johan G. Halvorsen, Vebjørn SAnd, Lasse Ottesen, Ben Adams, Lars Erik Blokkhus og Linni Meister.

Kathrine Moholt, Kristian Ødegård, Tshawe Baqwa, Lene Alexandra Øien,  Mona Grudt, Carsten Skjelbreid, Åsleik Engmark og Atle Pettersen har vunnet konkurransen tidligere.

Årets programledere er Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

Premieren på «Skal vi danse» 2012 er lørdag 8. september kl. 1930.

Kilde: TV2.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ståle Solbakken kjøper halve Frankrike

Wolverhamptons norske manager, Ståle Solbakken har hatt to travle måneder som sjef på ærverdige Molineux Stadium. Nå ser han endelig...

«Tina og Bettina the movie»- akkurat slik ungdommene er

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=12v6xv6TvdA[/youtube] I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor...

Lukk