Den store lille magikeren, verdens utvilsomt beste spiller har nå rundet smått utrolige 400 mål for land- og landslag. Lionel Messi (27) er mannen for de store begivenheter, han vil i løpet av sin karriere gjøre alle tidligere rekorder til skamme og han vil ikke kunne bli kopiert. Aldri. 

– Av alle ubetydelige ting i verden, så er fotball den aller viktigste. Derfor legges en spiller av Lionel Messis kaliber merke til over hele verden. Argentineren spilte VM finale for sitt kjære Argentina i sommer, men måtte til slutt gi tapt for et solid tysk lag som vant det gjeveste trofeet. Det eneste Lionel Messi mangler i sin eventyrlige karriere.

Nylig gjorde magikeren sitt mål nummer 400 og 401 i sin karriere, da Barcelona slo Grenada enkelt med 6-0, gjorde også Lionel Messi nye steg mot en stjernehimmel han vil skinne på, gjennom flere generasjoner.

 Flickr – jacilluch

– Lionel Messi har kun spilt for Barcelona, og det er her han vil være resten av sin karriere. For de som går rundt og drømmer om å se argentineren i en annen drakt, i en annen liga må tro om igjen. For lille Lionel er det bare et lag- og bare en nasjon som gjelder. Det er Barcelona i Spania, og det er de hvite og blå draktene til det argentinske landslaget. Om Messi noen gang får sin drøm oppfylt i å bli verdensmester? Han har maks to VM å gjøre det på.

– I Russland i 2018 er verdens beste fotballspiller 31 år, da kan han fortsatt være god nok for Argentina, fire år senere i Qatar (ikke sikkert) vil han være 35 år. Da kan han fortsatt ha mye fotball i seg. Argentina trenger en Messi for å vinne VM, men det kan være at de ikke rekker det. Ti ldet er det for mange andre gode nasjoner som så gjerne vil få kloa i dette gjeve trofeet.

Lionel Messi vil uansett stå igjen i historiebøkene, skrevet med gullskrift.

359 mål for Barcelona, 42 mål for Argentina. Han er 27 år gammel. 401 mål.

– Foreløpig er det Cristiano Ronaldo som har flest ‘hat-tricks’ i La Liga, med 22. Lionel har kun 18. I Champions League er det legenden Raul som har rekorden med imponerende 71 mål. Ronaldo har 69 og Messi har 67 mål. De to sistnevnte er som kjent fortsatt aktive og vil ta Rauls rekord, det er bare snakk om tid.

– På Barcelonas storstue Nou Camp, mangler den levende legenden Lionel Messi et mål for å nå 200 scoringer for sitt klubblag. Den milepælen vil han etter all sannsynlighet nå, 21. oktober. Da møter Barcelona Eibar i La Liga på spanias vakreste og Europas største arena, hvor det er plass til 98.722 betalende tilskuere.

Er Messi et forbilde også for deg så har du en ting å gjøre, gå ut og trene. Du kan bare drømme om å gjøre det argentineren gjør med ballen, ingen vil noen gang bli hans like. Lionel Messi er utvilsomt verdens beste fotballspiller gjennom alle tider. Garantert.

 

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Livet- hva lever du for?

http://www.youtube.com/watch?v=yaaZzTlMPRQ Godt voksne mennesker som har levd et helt liv sammen og vell så det, kan neste lese livets vei...

Famez- Bloggkonge på løgn og fantasi?

"Famez", Norges mest leste blogg. Er det noe nordmenn elsker å klikke seg inn på se er det sex-relaterte artikler...

Lukk