Det neste døgnet vil det blåse litt mer enn normalt over Sør-Norge. I Nord-Norge har det blåst kuling og storm i hele høst uten at det nesten ikke er nevnt i media. Så snart det blåser litt mer enn kuling på Østlandet så skaper det ekstra-nyhetssendinger i TV og krigs-typer i avisene. 

Vinter i Norge kan gi mye vind, men det er stor forskjell på sterk vind i sør sammenlignet med i Nord. Merkelig å se at mye vær skal ha større betydning for de som bor sør i landet, sammenlignet med de som bort i nord. Er «søringene» mer betydningsfulle enn de som bor i nord?

Naking

Foto: Privat

Enhver nordlending har vært ute en vinternatt tidligere og ler seg skakk av avisene og media forøvrig sin latterlige framstilling over litt vind i Oslo. «GÅ IKKE UT AV DØRA»! Er den klare meldingen fra de største avisene.

Ifølge Meteorologiske Institutt vil det blåse mest i Agderfylkene og i Telemark. Men også sentrale Østlandet og med Oslo vil få litt mer vind enn de er vant til på den kanten.

Kollektivtrafikken er rammet, båt og bane vil kunne få forsinkelser, mange flyavganger er allerede innstilt og været vil skape forsinkelser for de fleste reisende de kommende dagene i hele landet. Bergen svært god tid, uansett hvor du skal.

Er du derimot nord for Trondheim, kan du bare gjøre som du bruker- da er du sannsynligvis svært godt forberedt på mye vær.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Voldtekt- Klar for nye offer?

Voldtekt- Klar for nye offer? De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen...

Plus Size modellene får mer oppmerksomhet

Dessverre er det få frodige modeller å se når de største motehusene i New York, Paris, London og Milano skal...

Lukk