Liverpool har bestemt seg – ny manager klar! Klopp to The Kop, ordspillene vil henge løst når den tyske treneren tar over en av verdens mest kjente og vanskeligste jobber i løpet av kort tid.

Jurgen Klopp (48) gikk og håpet i det lengste – at jobben i Bayern München skulle bli ledig. 

Det blir det ikke før tidligst til sommeren. Pep Guardiola vil ikke gi noen garantier eller svar før tidligst i januar. Ergo måtte Klopp «ta til takke med» Liverpool. Når det er sagt, så er ikke klubben som holder til på Anfield, noe skritt tilbake for noen.

Lest? En hyllest til nummer 8!

Faktisk er merkenavnet, Liverpool Football Club, på lik linje med de aller beste og største i verden. Klubben har som kjent vunnet mer enn 40 viktige trofeer på drøyt hundre år, det er det svært få andre som har lyktes med.

Så hva kan den eksentriske, sympatiske og meget dyktige, Jurgen Klopp gjøre med Liverpool, som har famlet i blinde etter det aller meste på banen siden i fjor sommer.

Brendan Rodgers, som ble avskjediget får timer etter bare 1-1 mot Everton – gjorde en rekke merkelige kjøp, og brukte mer penger enn noen annen Liverpool-manager før ham.

Liverpool har bestemt seg – ny manager klar!

Etter syv meget suksessrike år i den tyske storklubben Borussia Dortmund, så har Jurgen Klopp ventet på en storklubb som ønsket hans tjenester.

Nå signerer han for tre år med Liverpool etter å ha vunnet to seriemesterskap, et Cup-trofé og to sesonger med respektfulle plasseringer i selveste Champions League (finale i 2013), er det liten tvil om at det er en erfaren manager – som tar den meget utfordrende jobben som Liverpools neste manager.

Klopp har et stort nettverk, han har trent og fostret opp flere av de unge tyske stjernene på egenhånd, og se ikke bort i fra at flere av disse kunne ønske å finne veien til Liverpool. Lewandowski, Gotze og Reus er alle et produkt etter Jurgen Klopps lære.

Hvis Jurgen Klopp signerer for rødtrøyene innen kort tid, vil han forlange å få med seg sin tidligere assistent bosniske Zeljko Buvac. Treneren som i følge 48-åringen er den aller beste, og som var en viktig årsak til Borussia Dortmunds suksess under nettopp Jurgen Klopp.

Odds-selskapene gir nesten ingen utbetaling på spill på tyskeren som den nye manageren for Liverpool.

Så lenge det er spilt kun 8 kamper av årets Premier League-sesong, er det plenty med tid til å gjøre positive endringer med laget. Og det er kun fire poeng opp til Arsenal på 2. plass på tabellen. Hele fire poeng foran Chelsea.

Merseyside-klubbens neste kamp er borte mot Tottenham, lørdag 17. oktober. Da vil Jurgen Klopp ha plukket ut sin første start-elver.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big brother 2015 – kan du se på norsk TV!

Mange trodde at Big Brother ikke var tilgjengelig for norske TV-seere, men dette er nå endret. TV-Norges søsterkanal – kanalen...

Livet på vent – eller klar for å møte den rette?

Livet på vent - eller klar for å møte den rette? Er du ensom er det fordi du savner en...

Lukk