Brendan Rodgers har fått massiv kritikk for å ikke kjøpe gode nok spillere ved å kjøpe de beste fra «lille» Southampton. Skal Liverpool ha noen som helst sjanse til å hevde seg blant de fire beste lagene i Premier League, må det forsterkninger til etter at Suarez stakk til Barcelona.

Nå ser det ut til at Liverpool-fansens ønsker går i oppfyllelse, Brendan Rodgers henter nemlig den svært gode venstre backen, Alberto Moreno (22) fra Sevilla. Et klokt og godt kjøp som utvilsomt forsterker rød-trøyenes forsvar. Overgangssummen skal være rundt £12 millioner. Moreno blir den åttende spilleren Rodgers henter før den kommende sesongen.

Fra før har Liverpool allerede kjøpt Rickie Lambert, Adam Lallana, Dejan Lovren, Divock Origi, Lazar Markovic, Emre Can og Javier Maquillo.

Liverpool spilte sin siste treningskamp før sesongstart nylig, mot Dortmund, det ble en overlegen seier 4-0 på Anfield. Et sterkt resultatet, men man kan aldri legge for mye i treningskamp-resultater- uansett motstander.

Mange er fortsatt skeptisk, helt til en erstatter for Suarez er kjøpt inn. Det er lettere sagt enn gjort. Han har mye rart for seg og måtte bort fra Liverpool, men Suarez ble toppscorer med 31 mål forrige sesong.

Å tro at Lambert skal gjøre den jobben, er like dumt som å tro at Liverpool stiller med Manchester United logo på draktene sine ved sesongstart. Det skjer bare ikke.

Liverpool kan trekke til seg gode navn, men som de fleste andre meget gode spillere rundt om i verden, har også potensielle Liverpool-spillere kjærester som skal være med på flyttelasset. Den digre lønna er ikke nok- det er langt mer attraktivt for damene å bo ( les: å shoppe) i London, enn i Liverpool. Dessuten så er de største festene også i hovedstaden foran i Merseyside-området.

– Liverpool skal spille Champions League, men det skal også mange andre lag, det alene er ikke nok til å tiltrekke seg de aller beste spillerne. Derfor brenner det litt på dass for Brendan Rodgers, om han ikke klarer å finne en skikkelig stor-scorer som kan være med på et hederlig forsøk på kopiere den overraskende gode sesongen fra i fjor.

Rodgers har penger å kjøpe for, men stallfyll har han nok av, det er en klassespiss av verdensklasse han trenger.

Zlatan trives for godt i Paris og PSG, men han ville passet inn perfekt som Suarez erstatter, på topp sammen med Sturridge foran The Kop.  Enda er det noen uker igjen til overgangsvinduet stenger, men kan ikke se at Liverpool klarer å få tak i den spissen de så sårt trenger, dessverre.

Vargas12.com kommer til å gi deg en rekke overganger før du leser det i noen andre norske medium. Vi følger internasjonal klubbfotball generelt, og engelsk fotball spesielt. Følger du vår Facebook-side daglig, vet du også at du er oppdatert om siste nytt fra England.

Foto: Flickr/ VAVEL España (www.vavel.com)

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forholdet over- etter sommerferien?

Om du merker at du har din ektefelle, kjæreste eller partner i vrangstrupen etter sommerferien, så er du nok blant...

Manchester United har fått ny sjef- Louis van Gaal = «Vanchester»

"The Chosen One" er allerede glemt, nå er det "Vanchester" Manchester United- fansen skal sette sin lit til i årene...

Lukk