Brendan Rodgers har en solid status på Anfield, foreløpig. Fjorårets sesong var overraskende bra for mange, desto verre har det gått så langt i denne sesongen. Floppen Mario Balotelli er bare en av mange spillere som slett ikke har innfridd, skaden på Daniel Sturridge har ikke akkurat hjulpet på resultatene.

Kun to seire på de åtte siste kampene i Premier League er tilnærmet lik krise for den ambisiøse klubben fra Merseyside. Mange spådde problemer i forkant av denne sesongen, mye på grunn av tapet av Luis Suarez til Barcelona, men også fordi de forventede forsterkninger har vært alt annet enn det.

Kjøpet av Rickie Lambert, Adam Lallana, Mario Balotelli og Dejan Lovren har ikke slått til, itillegg har Steven Gerrard hatt mindre innflytelse på laget enn tidligere.

– Mr. Liverpool er ikke like god som vi kjenner han på sitt beste, det kan man heller ikke forvente av en mann på snart 35 år. Faktisk kan kapteinen være på vei bort i fra klubben han har spilt for siden han var 8 år gammel, flere italienske klubber skal være svært så interessert i den tidligere landslagskapteinen for England.

Brendan Rodgers er tvunget til å gjøre store endringer allerede inneværende sesong, for å i det hele tatt ha noen mulighet til å berge en hederlig plassering. Det kan bety salg av Balotelli, kanskje Gerrard, men også Rickie Lambert rapporteres på vei tilbake til Southampton på lån.

Nathan Redmond (20) spiller ving på Norwich, er en av mange unge spillere som står på ønskelista til den noe bekymrede Liverpool-manageren.

Liverpool møter Crystal Palace i London søndag, men Mario Balotelli var på boksestevne i hjembyen sent lørdag kveld. Kan italieneren allerede være ute av Rodgers planer for framtiden? Eller er han hjemme i Liverpool grunner en ny skade? Den kontroversielle spissen har til gode å score for sin nye arbeidsgiver etter overgangen fra AC Milan i sommer.

Mario Balotelli (24) kan ikke lenger kalles ung og lovende, han må levere varene snart, ellers blir han sendt hjem til Italia fra England som en flopp, og det for andre gang. Det tåler neppe hans karriere. Liverpool er og blir en storklubb i Europa en stund til, men de tåler ikke flere bom-kjøp slik vi har vært vitne til før denne sesongen.

– Luis Suarez var nesten umulig å erstatte, men å tro at en rekke middelmådige spillere fra en annen Premier League-klubb var løsning, er på grensen til å være naiv. Liverpool må åpne lommeboka og kjøpe klokt, det må ikke nødvendigvis være Ronaldo eller Messi- nivå, men en spiss eller to som har bevisst nok andre steder.

 Mye tyder på at Mario Balotelli forsvinner fra Liverpool i januar, hvem som kommer inn er det nok ikke mange som vet ennå. For Liverpools del er det bare å håpe at Brendan Rodgers har planen klar. De som har Liverpool i sitt hjerte må regne med store endringer i tiden som kommer. Brendan tåler ikke så mange flere tap før varselklokkene også blir røde på Anfield. 

Om Southampton tar den viktige fjerdeplassen foran nesa på Liverpool, vil det være en sensasjon av de helt sjeldne. Foreløpig er det 11 poeng opp til årets overraskelse, «Saints» ligger rett bak Chelsea på andre plass, etter å ha blitt tvunget til å selge sine antatt beste spillere, til nettopp Liverpool i sommer.

Rodgers ser allerede konturene av fanden på veggen på ærverdige Anfield.

 

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Do They know it’s Christmas- Volum II

https://www.youtube.com/watch?v=-w7jyVHocTk En patetisk, intetanende journalist i Dagbladet, ved navn Sigrid Hvidsten, hadde ikke dagen, hun hadde sikkert kranglet med typen,...

Wetlands- filmen du ønsker å se alene!

Wetlands- filmen du ønsker å se alene! "Helen", spilt av flotte og dyktige Carla Juri er hovedrolleinnehaver i denne tysk-produserte...

Lukk