Som Norges beste fotball-blogg skrev vi allerede før seriestart. Liverpools tid etter Suarez kan bli vanskelig, og det har så langt stemt bra. Det betyr ikke noen akutt krise at de ligger med seks poeng etter serieleder og favoritt Chelsea.

Det er bare det at laget fra Merseyside, elsket av titusener av nordmenn- må begynne å vinne fotballkamper. Enklere sagt enn gjort for et lag i motgang som ikke evner å se sine egne kvaliteter. Muligens er det bare snakk om tid før Mario og hans venner på Anfield ikke gjør annet enn å score mål.

Men så langt flopper Liverpool så det holder, dessverre.

Manchester City møter også veggen gang etter gang uten at snakkes så høyt om. Faktisk er det en større fiasko for City å tape for Chelsea, enn det er for Liverpool å ikke ha suksess i Champions League i år. Det er åpnebart vanskelig å sammenligne, men de aller beste lagene i Premier League, ønsker å vinne i de gjeveste turneringene. Sånn er det bare. Naturligvis.

Vargas12.com kommenterte også Southampton før sesongen.

rp_Premier-League-Trophy.jpg

Mario Balotelli skulle være Suarez erstatter og det kan han selvsagt fortsatt bli. Men sannsynligheten er dessverre forsvinnende liten. Suarez hadde sine laster, italienske Balotelli har utvilsomt sitt å stri med fortsatt. Han verken kan eller vil prøve å gjøre noe som helst, som andre befaler. Han vil gjøre ting på sin måte.

En løs kanon som de fleste andre store stjernene- elsker seg selv mer enn noen, men det er kanskje det som skal til for å bli blant de beste i verden på sitt felt? At de faktisk er så ekstremt selvsentrert som de utgir seg for å være og vel så det?

Billigsalg, £16 millioner fra Milan. Ny Suarez? Aldri.

Liverpool har press på seg i Premier League, men ikke det samme i Champions League. – Mario Balotelli spilte i Manchester City fra 2010-2013 der han spilte 54 kamper og gjorde 26 mål. Han vil selvsagt score masse mål for Liverpool, når disse kommer og mot hvem er av en viss betydning.

Her har de hatt en pause på fem år, de må ikke prestere i Champions League i år. De bør heller vinne eller komme så nær toppen som mulig. Vinner de derimot Champions League i stedet, og kommer blant topp fire, vil fansen synes det er en sesong helt innenfor forventet nivå.

– Manchester United er utvilsomt det laget med flest spaltemeter per avis i hele Europa før sesongstart. Mye grunnet ny trener, nye investeringer og fokuset på hvem som skulle vinne noe etter Sir Alex Ferguson. David Moyes prøvde seg. En ny skotte med samme filosofi som Ferigie. Fiasko.

– Inn kom den nederlandske veteranen, Louis van Gaal,  som ikke har gjort annet enn å lykkes gjennom 40 år som fotballtrener. Om Liverpool kommer foran Manchester United på tabellen? Kanskje, ingen av de vinner, det er det utvilsomt Chelsea som gjør, for de har den trener i verden som vet å gjøre en forskjell for sine spillere.

Om Liverpool er i krise? Da er det langt større og rikere lag som bør begynne å ta tak, lenge før de røde fra Merseyside trenger å bekymre seg, til tross for manglende resultater i starten av sesongen 2014/2015.

Alle som elsker engelsk fotball vet også Liverpools historie. En prøvet fan-skare som trodde tiden var inne før kapteinen Steven Gerrard  skled og avgjorde sesongen i sitt lags disfavør, og til Manchester Citys absolutte favør.

Det er mellom to lag det står i Premier League. Enten så elsker du Manchester United, eller så hater du Chelsea, hater du derimot Manchester United, kan du kanskje sympatisere med Liverpool. Elsker du «The Reds from Anfield», hater du garantert Manchester United, The Reds from Manchester».

Allikevel er det altså Chelsea fra London som er best og vinner Premier League i mai 2015, forstå det den som vil!

 

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er du du så redd for?

Mange mennesker går gjennom livet med en bekymret mine, og bekymrer seg for absolutt alt hele tiden. Inklusiv været. Om...

Høstkos?

Den norske høsten har i år vært en forlengelse av sommeren. Snart blir det uansett - om vi liker det...

Lukk