Liverpool og Manchester United henter de beste fra Southampton. Liverpool er i ferd med å sikre seg Lalana fra Southampton for £25 millioner. Spissen har vært linket til Anfield i lengre tid. Nå ser handelen endelig ut til å gå i orden.

Om årsaken er Luis Suarez 4 måneders lange karantene er foreløpig usikkert. 

Rykter fra Mersyside sier at klubben er villig til å kjempe for å beholde urokråka, til tross for alt negativ fokus spilleren fra Uruguay har skapt etter nok en gang å ha bitt en motspiller. Barcelona har sagt seg villig til å betale £82 millioner for Suarez, om budet fortsatt står ved lag, avgjøres denne helgen.

– Både spillerens advokater og agent møter representanter for Barcelona og Liverpool møtes snart i Spania for å diskutere spillerens framtid. Luis Suarez er en god fotballspiller som må få hodet sitt og ikke minst holdningene sine på plass før han kler seg i drakt og fotballsko igjen.

Han har veldig god tid på å få riktig behandling. Liverpool-spissen kan ikke spille fotball før i november.

Skal Brendan Rodgers og hans menn ha noen mulighet til å være med i toppen av Premier League kommende sesong, må de forsterke angrepsrekka kraftig, man vet heller ikke hvor lenge Luis Suarez klarer å la være å bite på ny, kanskje en av sine egne neste gang?

Liverpool og Manchester United henter de beste fra Southampton

Adam Lalana (26), som kan spille både midtbane og spiss, er altså på vei til Liverpool, som erstatning for; eller i to spann med Sturridge og Luis Suarez.

Liverpool og Manchester United henter de beste fra Southampton.

Mye tyder på at Brendan Rodgers led med sine spillere og ledelsen, for ikke å snakke om fansen når seriegullet glapp bare noen få runder før sesongslutt. Nå er en ny viktig sesong på gang, eier John Henry ser ut til å ville betale mye for å lykkes i Premier League.

Southampton-spilleren er nå i Liverpool for den medisinske testen.

Manchester United har allerede forsterket med Atlético Bilbaos offensive midtbanespiller, Ander Herrera (24) for £29 millioner. Nå er også Luke Shaw (18) klar for Louis van Gaals tropp. Forsvarspilleren kostet intet mindre enn £30 millioner og vil tjene ca 1 million norske kroner pr uke.

En meget god spiller som vil kunne være med på å tette igjen et forsvar- som det er lenge siden noen hadde sett dårligere på Old Trafford forrige sesong. Luke Shaw debuterte for England mot Costa Rica i VM i Brasil.

Chelsea prøvde seg på en spanske en, eller skal vi heller kalle det for en portugiser siden det er José Mourinho som styrer står på brua på Stamford Bridge? La inn et bud på unggutten i tolvte time, som ikke ble akseptert av Southampton.

Luke Shaw har skrevet under en kontrakt som binder han til Manchester United de neste fem årene.

– I følge tyrkiske og engelske aviser skal Davis Moyes være svært nær å ta over Galatasaray før sesongstart i Tyrkia. En avtale som vil gi den hardt prøvede skotten ca 4£ millioner pr år. Den tidligere Everton manageren fikk bare 10 måneder som “The Chosen One” for Manchester United fansen,  før eventyret var over.

Vargas12.com kommer til å gi deg en rekke overganger før du leser det i noen andre norske medium. Vi følger internasjonal klubbfotball generelt, og engelsk fotball spesielt. Følger du vår Facebook-side daglig, vet du også at du er oppdatert om siste nytt fra England.

Kilde Dailymail.co.uk

Foto: Flickr/Jesuchat

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Forbudte lyster og kåt på en du ikke kan få?

Forbudte lyster og kåt på en du ikke kan få? Det er nok mer vanlig enn mage tror, men så...

Lukk