Liverpool signerer brasilianer! Jürgen Klopp har allerede markert seg med suksess på Anfield, med seier borte mot Chelsea som det store høydepunktet så langt.

Den energiske tyskeren har et stort nettverk etter en årrekke som manager for Borussia Dortmund.

Liverpool signerer brasilianer!
Alexandre Pato gjorde 63 mål på 150 kamper i AC Milan Foto: Wikipedia.org

Nå er selveste, Alexandre Pato på vei til Liverpool for å signere det som skal være en treårskontrakt med rødtrøyene. 26- åringen som har en brokete karriere bak seg med skader og lite spilletid etterhvert – i Milan hvor han spilte fra 2007 – 2013.

Liverpool signerer brasilianer!

Pato er Corinthians spiller men er for tiden utleid til Sao Paulo, hvor han har dundret inn 25 mål så langt denne sesongen.

Brasilianske spillere gjør det ikke alltid like godt når de kommer til Europa, men Pato har vært en italiensk vinternatt tidligere, og vet derfor litt mer hva han går til. Selvsagt er det forskjell på Serie A og Premier League, men Pato snakker engelsk og kjenner en rekke spillere på balløya gjennom sin karriere i Milan.

Man skal være forsiktig med å forutsi for mye etter kun 6 kamper. Men Klopp har ennå ikke tapt som sjef for Liverpool. 3 seire og 3 uavgjort. Sjansen er overhengende for at tyskeren tar sin fjerde strake seier allerede søndag 8. november.

Da kommer Alan Pardew, Bakary Sako og Crystal Palace på besøk. En kamp Klopp og Co er store favoritter foran, noe som oddsen viser – du får kun 1,60 ganger pengene om du vedder på Liverpool i den kampen.

Alexandre Pato vet hvor målet står, men om han er rett mann i en spissrekke med Sturridge og Benteke er det bare ekspertene som vet. Alle i Liverpool og andre som liker klubben – elsker store nye navn inn dørene på Anfield.

Alexandre Pato er etter vår mening et klokt kjøp, all den tid han har vært skadefri og gjør det han kan best. Scorer mål.

Så langt i karrieren har han funnet nettmaskene 129 ganger i sin 11 år lange karriere, det er fine tall i internasjonal klubbfotball. Fortsetter han å putte ballen i nettet, kan Pato bli den stjernen Liverpool mistet da Luis Suárez stakk til Barcelona.

Overgangssummen skal ligge på 15 millioner pund.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solskjær allerede linket til England etter å ha banket Celtic!

Solskjær allerede linket til England etter å ha banket Celtic! Kristiansunderen tok over Molde for andre gang, bare timer før...

Lukk