José Mourinho, mesterhjernen som vinner de viktigste kampene, «The Special One» som nå har sin aller vanskeligste oppgave, å skal fylle skoene etter Sir Alex Ferguson. Mye tyder på at han dropper sin kaptein, Wayne Rooney mot Liverpool. 

I de siste kampene har Manchester United spilt langt bedre, uten landslagskapteinen. Wayne Rooney selv, tar det som en mann, er positiv, men sier i et intervju nylig, at han ønsker å spiller i 6-er rollen, mer defensivt – enn den berømte 10-rollen han alltid har hatt.

Sett i lys av at 30-åringen har gjort 87 bortemål i sin karriere. Bare det tallet alene, tilsier at han bør spille. Slik ser ikke Mourinho på statistikken, tipper vi.

Mot Liverpool på Anfield, er det ikke rom for slurv, svake pasninger og dårlig innsats. Wayne Rooney er ikke i form, og har ikke vært det på et år. EM i Frankrike, var alene en skandale for toppscoreren. Sist landskamp ble Rooney buet ut av sitt eget publikum. Alt tyder på at Mourinho’s kaptein er ‘over the top’ og kanskje ferdig i Manchester United.

Liverpool er i gryende form og må anses å være favoritter mot Mourinho’s menn, mandag kveld. Men Manchester United har klassespillere som kan være gode nok til å vinne kampen for portugiseren. Mata, Pogba, David de Gea, Zlatan og Rashford har alle match-vinner potensiale.

P1020423

dorzey via Compfight

Jürgen Klopp går langt i å forlange fansens engasjement til storkampen mot Manchester United, Anfield har god atmosfære, alltid. Men Klopp vil ha lurveleven fra start til slutt, for å gi laget all mulig støtte i den vanskelige hjemmekampen mot Mourinho’s spillere. Det er ventet at kampen mellom Liverpool og Manchester setter rekord i antall mennesker som ser denne kampen, live.

José Mourinho har fått kritikk fra flere hold. Han har tilgode, til tross for få kamper spilt, å sette sitt preg på laget. Ok, han velger å vrake Rooney, for å få plass til formspillerne sine. Allikevel mangler Manchester United managerens signatur på elleveren som stiller i United-drakter. Og verst av alt; han har tapt ti av de tjue siste kampene i Premier League. Mannen som aldri tapte, uansett for hvilket lag han hadde ansvaret for. Nå ser det ut som han har mistet grepet. Kampen mot Liverpool bør han sørge for å vinne for sin egen del, ikke minst.

Manchester United stiller med disse, slik vi ser det: David de Gea, Smalling, Shaw, Bailly, Daley BlindHerrera, Pogba, Rashford, Mata og Lingard, tipper vi skal starte kampen for Manchester United mot Liverpool. Og vi tror Mourinho kan overraske med å ta poeng på Anfield. Zlatan stiller selvsagt på topp.

Liverpool stiller med følgende elleve, slik vi ser det: Karius, Clyne, Matip, Lovren, Can, Lallana, Henderson, Wijnaldum, Mané, Firminho, Coutinho.

Er det en kamp du skal se denne sesongen, bør det være denne. Liverpool mot Manchester United, er den aller største kampen i Premier League. Tusenvis av nordmenn gleder seg til dette storoppgjøret. Hundrevis er allerede på plass i Beatles-byen. Det skiller kun tre poeng, og Liverpool kan gå forbi Manchester City og ta ledelsen om de vinner med tre mål, eller flere.

Jürgen Klopp er Gud i Liverpool, og han vil herske i uoverskuelig framtid, skulle han ta skalpen til erkerivalen. Anfield’s trofaste publikum, står uten seriegull på 26 år, som betyr at de aldri har vunnet Premier League. Med å slå nettopp Manchester United tar Klopp et stort steg mot en fantastisk sesong med sitt Liverpool.

Du visste selvsagt, at Liverpool, har tapt 67 kamper mot nettopp Manchester United – flere enn mot noen annen motstander. José Mourinho har vunnet flest ganger mot ett lag; Liverpool. Selvsagt. Til tross for denne statistikken, er kampen vid åpen.

Antonhy Taylor dømmer kampen på Anfield. Kampstart er 21:00, norsk tid. La galskapen begynne, med eller uten Wayne Rooney.

 

Vargas

 

Tags: Anfield, galskap, José Mourinho, Jurgen Klopp, Liverpool, Manchester United, Wayne Rooney

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Marcus og Martinus til IDOL!

Brødrene Gunnarsen, Marcus og Martinus har allerede lagt hele Norge, og nå hele Sverige for sin føtter. Ingen andre norske...

Øl er ikke bare øl

Øl er først og fremst kultur på høyt nivå. På 1700-tallet drakk visst mannfolk syv liter. Før frokost. Hadde ikke...

Lukk