Livet blir perfekt om bare, du vinner i lotto, får tak i den rette partneren – ikke den du har i dag, men vedkommende du har sett på. I smug. De siste tå årene. Ikke sant?

ALT blir perfekt om du bare får det som du vil.

Dessverre. Sorry Mack! Glem det. Uansett hva du oppnår og lykkes med, vil du og din hjerne finne andre hårete mål som trigger din utilfredshet.

Du blir kanskje både glad og oppstemt akkurat med det samme, om du smeller inn med 7 rette i Lotto. Det skulle bare mangle, da det er få forunt.

MEN. Du vil snart falle tilbake til gammel vane, der du får både bekymringer, håp og lengsler etter både det ene og andre. Større lotto-premie eksempelvis.

Livet blir perfekt om bare…

Du skal jo skrive en roman, du har jo drømt om det så lenge, en bestselger som revolusjonerer verden. Men du har ikke tid. Kjenner du deg igjen?

Du skal gjøre det. Bare ikke nå. Ikke ennå. Når skal du få tid, om ikke nå?

Livene våre er en evig jakt på mer penger, større hus, finere bil, flotteste kjæreste og større lykke. Om du tenker deg om, vil du nå det målet en gang i uoverskuelig framtid?

Neppe!

Du kan oppnå hårete mål og kanskje den ultimate drømmen, men da bør du være lykkelig for det og forbli der. Gled deg over det du faktisk har, i stedet for det du kan få.

På den måten setter du pris på livet du faktisk har og ikke uoppnåelige luftslott som jager rundt i din fantasi.

Kanskje livet ditt er helt perfekt. Akkurat nå, men du ser det ikke på grunn av alle lengslene etter mer og bedre.

Ta vare på hverdagen din. I dag.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool i krise? Brendan Rodgers ferdig?

#LFC fans to protest against Brendan Rodgers by dressing as Jurgen Klopp: http://t.co/34Pwxyc3MK pic.twitter.com/IReXmcgOa5 — Telegraph Football (@TeleFootball) September 22,...

Farmen 2015 – Norges mest populære!

Endelig er Norges ubestridte reality-serie tilbake. Nær en million nordmenn fulgte Farmen-finalen i fjor. Det er all grunn til å...

Lukk