Når man er ung så går tiden sakte, og jo eldre du blir går tiden fortere. Derfor er det viktig å ta vare på de dagene man har. Ta vare på de man har rundt seg, og de man er glad i. Livet er for kort til å være sur! Bruk tiden din fornuftig, Enten du er ung eller gammel. Livet kan også snus på sekunder, bare spør en av mine største helter Dagfinn og Mona Enerly, som fikk livet snudd på hodet iløpet av en kvart fotballkamp. Dagfinn ble lam fra halsen og ned etter å ha brukket nakken. En forferdelig og skjebnesvanger ulykke.

 Fantastiske mennesker som aldri har klagd, eller er hverken er  sure eller bitre. De står fram begge to som heroiske individer, med humør og iver og som forbilder til alle unge,  som lett klager for de minste ubetydelige ting hvis noe går de i mot. Mona ble for en tid siden også kåret til årets mamma. Familien Enerly har to tvilling jenter.

Man skal behandle andre som man selv vil bli behandlet heter det. Og det er ikke alltid like lett når ting går litt på tverke både i jobb og privat sammenheng. Men jeg har lagt merke til hvor mye mer givende det er å se smilende og blide mennesker. Asså ikke hun i butikken som har et så påklistret glis hvor det lyser at hun kommer rett i fra det siste smilekurset og fått bestått på eksamen! Nei, de som gir av seg selv, smiler med hele ansiktet, og man kan se det i øynene deres at smilet er ekte. Det smitter! 

Det er mye man kan være fornøyd med å glad for i Norge. Og vi har i grunn være svært glade, blide og i møtekommende. Men hvorfor blir vi nordmenn ofte sett på som kalde, av de fleste utlendinger- uansett nasjon. Så blir vi sett på som litt trauste, sidrompa og ja kanskje til og med litt dumme. Jeg er ikke enig i noe av det, men vi bør kanskje tenke over det når slike framtoninger blir illustrert av oss…

Man leser jo rapporter der det framkommer at Norge er verden beste land og bo i. Men det betyr ikke at vi er best i verden i alt- vi som bor her!

Jeg mener bestemt at vi- det norske folk- bør bruke våren til å smile, vær glad, det har vi så mange grunner til!

Livet er herlig! Lev! Elsk! Le og ha det gøy!

Jeg begynner allerede nå:)

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er in Våren 2010?

Det er mange spørsmål som setter seg i hode når årstiden forandrer seg. Hva skal man ha på seg? Enten...

Når nei betyr kanskje

Hvis partneren din avviser deg, når du prøver deg på en tilnærming som ikke er til å ta feil av....

Lukk