Tro håp og tidsklemma

 

Har du problemer med å få nok tid til alle gjøremål? Kommer du for sent til skole eller jobb? Da er du nok i tidsklemma- Er du i et forhold og skal ha en eller flere unger til barnehage så er det ikke alltid like enkelt å få til dette tidsnok. Men med litt planlegging så går det ofte mye bedre.

Sett opp en timeplan, få svigermor, søsken eller andre til å hjelpe dere når det kniper. Få en barnevakt til å passe poden så dere får tatt en tur på kino en kveld. Det er veldig viktig å få sette av litt tid til hverandre også.

Handle inn mat o.l en gang i uken så slipper du å bruke tid på å måtte stoppe for å stå i kø i butikken for brød og melk. Kan hende det er smart å snakke om hva som kan kuttes ut av gjøremål. Trenger bilen vask en gang pr uke? Må man bade ungene hver hveld? Kanskje er det lurt å smøre alle matpakkene kvelden i forveien så slipper man å stresse med det på morgenen.

Husvasken kan sikkert utsettes en dag eller to om det er travelt, og skal man ha gjester til middag så trenger man ikke lage treretters gourmet hver gang heller. Og jeg har tenkt på om det er kanskje har blitt et statussymbol å ha det veldig travelt…

Jeg mener det må være på sin plass å bruke den tiden på familie og venner framfor karriere og jobb. Det er ingen arbeisgivere som takker deg for at du jobber deg fra hus hjem og tid med familien-

Kvalitetstid eller fritid kan ikke kjøpes for penger…

Hva er perfekt lykke for deg? God helse, god musikk, alle i familien samlet på ett sted til et godt måltid kanskje? En reise til fjerne himmelstrøk med den du elsker mest på jord, til Maldivene kanskje?

Eller bare rå, deilig sex med noen som tenner deg og gir deg det du vil ha?

Lykke kan jo ikke måles i penger er det kloke hoder som sier, men jeg er ikke helt enig. Penger gir frihet og med frihet åpner det seg muligheter til å finne lykke. Ikke misforstå, man kan være svært lykkelig og ha en god jobb som krever masse, helt sikkert!

Men jeg mener lykke kan være så veldig mye mer, om man kan bruke all sin tid på det man absolutt liker best! Jeg tror man blir lykkeligere av å slippe å være alene, ha nok penger, få ha god helse, og ikke minst ha gode venner! Venner kan ikke ikke kjøpes for penger, i hverfall ikke gode venner!

Liker du å seile, elsker du å seile! På havet, det blå enorme havet. Bare elsker det. Så er du ikke lykkelig nok før du får seilt! Må du sitte på et grått og kjedelig kontor, i stedet får å være på havet å seile, så er du ikke lykkelig nok…

Jeg mener- for min del at lykke måles i en sinnstilstand og i det øyeblikket du tenker at nå har jeg det fint, nå er jeg fornøyd. Da er du også lykkelig.

Og perfekt lykke for meg er når jeg får ha min store kjærlighet ved min side, uansett hvor vi er…

Ta vare på øyeblikket, for det kommer ikke tilbake-

http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10034528

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
PST overvåker nordmenn for USA

  youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aoyn04impJ8[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1_9FXJ-w4Q4[/youtube]    Tidligere ansatte fra blant annet PST skal i lengre tid ha drevet overvåking av norske statsborgere...

Petter Northug er ei kjerring

  Han går veldig fort på ski, men kommer aldri til å nå skikongen over alle skikonger- Bjørn Dæhlie til...

Lukk