Livsledsager? Slik gjør du det! Du må først vite hva du ønsker i livet ditt, om du skal gå etter drømmeprinsen, eller ei dame som kan erstatte de syslene moren din – så langt har utført for deg.

Skal du kanskje ha en kjæreste, som du skal dele resten av livet med – bør du gå nøy til verks. Kanskje gjør deg mest mulig attraktiv, for den som skal inn i livet ditt?

Begynn med å senke kravene til den du vil dele pute med i årene som kommer, da øker nemlig sjansene for at du finner én å elske, og en som elsker deg betingelsesløst tilbake. Det er jo det som er ekte kjærlighet.

Les gjerne: Singel? Slik får du deg kjæreste!

Er du midt i livet, med et par mislykkede ekteskap bak deg, og ønsker derfor en trygg havn å seile inn i som voksen med “noe erfaring” fra å leve i forhold? Da vet du veldig mye mer, enn den som skal inn i sin aller første alvorlige affære. Trøst deg med at det ikke finnes noe fasitsvar på hvordan dette løses eller gjøres.

Livsledsager? Slik gjør du det!
Ross Pollack via Compfight 

Hvordan kan man vite at man finner den rette? Det gjør du aldri, dessverre.

Du må forsøke og feile, prøve igjen og håpe det går bedre neste gang, om du feiler. Ved å leve får man erfaring, det er derfor lett å tro at man vet, ved å bli stormende forelsket og tro det varer evig. For det gjør man den aller første og kanskje andre gang. Etterhvert finner man ut at det går over, sakte, men sikkert.

Denne forelskelsen rus som ikke kan sammenlignes med noe annet.

Forholdet kan åpenbart vare, til langt inn i evigheten, men da er det ikke lenger som et forelsket par, men som kjærester som elsker hverandre på godt og vondt – det er nemlig det som er selve essensen i et vellykket forhold, at det bare varer og varer.

Les gjerne: Sjekking – Sliter du? Her er fasiten!

For at du skal lykkes med å finne den rette, anbefaler vi deg å legge ned litt jobb i en skikkelig profil, på en profesjonell nettside som tar deg som bruker og kunde på alvor, en nettside med erfaring og profesjonelle operatører.

Livsledsager? Slik gjør du det!

Ditt liv er for kort til å kastes bort i ensomhet og lengsler, særlig når den som venter på deg, sitter ett eller annet sted i verden – og venter på nettopp deg.

Vargas12.com har skrevet hundrevis av blogginnlegg gjennom syv år, om kjærlighet og relasjoner mellom mennesker, på jakt etter noen å dele livet med – på tvers av kjønn og religion. Ikke fordi vi tror vi vet så mye om det, men fordi vi er så opptatt av at kjærligheten, den sterke kraften i ett hvert menneske, skal blomstre og deles med en annen. En kjæreste, elsker, partner eller ektefelle.

Det finnes én eller annen for deg der ute. Lover!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ingen ende på motgangen for David Moyes

For fem år siden ble David Moyes ansett som en av de mest lovende managerne i engelsk fotball. Skotten hadde...

Lukk