Lokaloppgjør I Stua. Motsetninger tiltrekker hverandre. Det er det vanskelig å tro på når det er et lokalderby på gang og mor har på seg Man City-skjorta og far sitter med Man Utd tøflene på.

Og barna, barna vet at det blir gatekjøkken mat til middag i kveld og at det om et par timer vil være klart hvem de bør spørre om ekstra lommepenger og hvem de bør tilby en hel mengde te- og kaffekopper og filtrere ut fargerikt språk fra!

Rivaliseringen i husstanden er det som holder gnisten i gang, det som gir grunnlag for at den gode diskusjonen holdes i gang fra kvelden før til morgenen etter og som holder underholdningen på nivå 11 som på gitarforsterkeren fra Spinal Tap.

Verden hadde vært utrolig kjedelig om mor og far holdt med Newcastle eller Sunderland!

Men om du sjekker historikken i nettleseren finner du spor etter der foreldre møtes på midten. En side som har gått fra å være mer eller mindre tilrettelagt for damer, men som faktisk får en stadig større herreandel er Bingonett.org.

Opprinnelig var dette et nettsted damer gikk til for å nyte den beste nettbingoen, finne ut hvor de beste kampanjene var eller hvilke sider som passet best etter deres smak av MariaBingo.com og OnlineBingo.eu.

Det er også et knutepunkt for gratisspill og de nyeste lanseringene fra ulike nettkasino om storfilmer fra Hollywood, som Terminator, Aliens og Iron Man serien. Det er til og med et Jurassic Park-spill som snart lanseres. Alt dette er å finne i nylanseringsdelen på siden.

Lokaloppgjør I Stua
Lokaloppgjør I Stua

Lokaloppgjør I Stua.

Så, Man City vant og pappa har gått ovenpå og mamma sitter på Facebook Messenger og logger seg inn på noen bingorom via Bingonett.org. Hvorfor spille i et lite rom hos Maria når hun har funnet ut via kalenderen at det er en landskamp på gang i kveld?

To store seire på en dag?

Far sitter på iPad’en og surfer seg gjennom nettdebatter på Twitter om hva som gikk feil i kampen, og i stedet for å spille på noen spilleautomater på NordicBet i kveld holder han seg på Bingonett.org og spinner noen gratisspill på noen av de seneste lanseringene.

Muligheten er selvfølgelig til stede for å spille med en liten innsats, og du vet aldri, den progressive jackpoten på Mega Fortune Dreams ser ut til å vippe over en million Euro i kveld.

Bingonett.org har raskt blitt til ingenmannsland en moderne husholdning, et underholdningsalternativ til Facebook og «siden jeg allerede er på nett må jeg bare raskt sjekke de kule nye tingene jeg akkurat har hørt om» tilsvarende YouTube. Det er der motsetninger møtes i midten med tanke på nettpreferanser og inneaktiviteter.

Lokaloppgjør i stua blir aldri kjedelig.

Far svarer i telefonen med et «Waaaaaaazzzzzzzuuuuuuuuup?» som om han prøver seg på en parodi på «Skrik» filmene. Mor trer ut av Marge Simpson-rollen som støttende husmor og er i Lara Croft modus. Kampen har ikke en gang begynt og atmosfæren er allerede på vei fra Disney til «The Dark Side»!

Vargas

I samarbeide med Bingonett.org

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jens Breivik gir ut bok- Terroristens far har noe å fortelle

Som om ikke den familien har sagt og gjort nok. Er det for å melke penger ut av terrorangrepet på...

Ida Fladen- Blir programleder i IDOL jr!

Flotte Ida Falden (28) som du har sett gjennom sommeren- til hun smalt hodet i en glassvegg på Aker Brygge,...

Lukk