VÆR PÅ VAKT- NOEN ER UTE ETTER PENGENE DINE

Du kan ikke være forsiktig nok med egne verdier i sommerferien. Og er du i storbyen er det mange farer. Nesten uansett hvor du ferdes i sentrum av de store byene i Norge i løpet av sommeren, så er det noen som gjerne skulle hatt tak i vesken, bagen eller lommeboka di. Helst alt på en gang om mulig.

De er samkjørte, utspekulerte og profesjonelle til fingerspissene. Disse unike overvåkingsbildene viser hvordan frekke lommetyver går frem når de robber reisende på Oslo S og Nationaltheatret. 

– Men det er ikke bare i hovedstaden det meldes om tyverier. Også i Fredrikstad, Tromsø og Bergen er det rekord mange som melder om tyveri på offentlig sted. Blir du snakket til på et fremmedspråk så bør alarmklokkene ringe, selv om det ikke må være et forsøk på å lure deg så er det bedre å være føre var. Og mange bander jobber i grupper på to eller tre personer som plukker seg ut et offer. 

I årets fire første måneder økte antall grove tyverier på offentlig sted med 57 prosent i Oslo.

Hittil i år er over 5000 personer utsatt for lommetyver.

De tre mest utsatte områdene er:

Oslo S/Jernbanetorget/Oslo city

Nationaltheatret/Fridtjof Nansens plass

Youngstorget og området rundt.

Foto: hadeland.net

– Sørg for å ha kontanter inn til kroppen, og legg aldri lommebok synlig i vesken. Ha både veske og bag i rem over hodet så den ikke er lett å snappe fra deg. Det går raskt og du får sjelden en sjanse til om lommetyvene har plukket ut deg som sitt offer. De lurer deg lett om du ikke er årvåken. 

Oppklaringsprosenten for lommetyverier er lav, den ligger på eller litt under én prosent, opplyser politibetjent Roar Kvassheim ved Sentrum politistasjons analysegruppe.

Ikke la dine hardt opptjente midler komme i kjeltringenes hender. 

Merker du at det er noen som skal ta noe fra deg så gjør anskrik og rop hjelp, om du rekker det. Da stikker de.

Vargas

Kilde

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4137489.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåt, våt og villig

GOD SEX KOMMER AV SEG SELV VED Å KOMMUNISERE   Sommeren er her  og sevjen stiger både her og der....

Storbritannias største avis legges ned

"NEWS OF THE WORLD" ER HISTORIE! - Storbritannias største tabloidavis er ferdig etter en rekke kriseavsløringer med avlytting som den...

Lukk