Zlatan er verdens mest kjente svenske, en folkehelt som alle elsker og ser opp til. Derfor er det aldri så lite scoop av bil-giganten Volvo å kapre en av verdens beste fotballspillere. 

Volvo er en del av en global verden, men det er hjemme i i Sverige vi henter vår kraft og inspirasjon sier Anders Gustafsson i Volvo Sverige. Reklamen skal være en hyllest til Sverige og alt Sverige har skapt og det er som kjent en hel del.

Zlatan Ibrahimovic er kjent for å ikke synge nasjonalsangen når Sverige spiller landskamper, men skal være svært tilfreds med versjonen i videoen og han håper at det er denne som kan brukes ved neste anledning. Den kjente svensken er også kjent for å si sin hjertens mening om det meste, og har blant annet sagt: «Det John Carew gjør med en fotball, gjør jeg med en appelsin».

Når man ønsker å gjøre reklame med de beste i verden og som har enorm sponsorverdi for produktet må man være villig til punge ut. Den svenske nettsiden DI.se mener å vite at Volvo måtte ut med mellom 10 og 12 millioner svenske kroner for reklamevideoen. På bare noen timer er videoen allerede vist 1.1 millioner ganger på videonettstedet Youtube.

Zlatan spiller som kjent for den franske storklubben PSG,  i Paris.

En fantastisk video av en komplett fotballspiller, svenskene har det meste, det er all grunn å glede seg til OL i Sotsji, da kan kanskje Norge endelig hevde seg i noe.

 

Foto: Flickr/  @renzovdiaz

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Umoralsk reklame? Dårlig helse og død, om du ikke trener

En større reklamekampanje for en sportskjede i Norge har valgt å fokusere på folks helserisiko ved manglende trening.  - Reklame...

Bloggerne legger verden for sine føtter

En blogg er et sosialt medium som vises via Internett, en moderne dagbok. Mange unge norske jenter, og noen få...

Lukk