Dette må jo være et mål for den sittende regjering  også, å vise ut alle som gjør en kriminell handling på norsk jord så rakt som mulig.

Selvsagt er det svært vanskelig å gjennom føre og en ønsketenkning sammenlignet hvordan vi har det i dag. Men i Danmark gjør man nå et iherdig forsøk.

Den danske regjeringen vil utvise alle kriminelle utlendinger, uansett hvilke forbrytelser de er funnet skyldige i eller hvor korte dommer de er idømt.

Slik lyder et forslag fra integrasjons-minister i Danmark Søren Pind, som er til behandling i Folketinget denne uken.

Kun dersom utvisning «med sikkerhet» strider mot internasjonale konvensjoner, vil den bli gjort betinget, skriver den danske avisen Information.

Jeg mener dette er et meget godt forslag, og absolutt noe norske politikere burde innføre i Norge.

Hadde man i tillegg satt inn nok ressurser på å få tak i ulovlige innvandrere som mangler nødvendige papirer, så hadde veldig mye av den kriminaliteten i hovedstaden og mange andre større byer blitt kraftig redusert.

Problemet med et slikt lovverk er at det kan stride mot Den europeiske menneskerettighetsdomstolen.

Men det er ingen hemmelighet at Danmark ligger mange år foran Norge i saker knyttet til rask behandling av kriminelle, integreringspolitikk generelt, og en langt strengere innvandringspolitikk.

– Justisminister Knut Storberget har stukket hode så langt nede i jorda at han kommer ikke opp igjen.

Oslo og flere av de større norske byene vil få et hav av kriminelle saker på bordet i løpet av sommeren. Voldtekter, overfall, vinnings kriminalitet og blind vold, hovedsaklig på ført lovlydige nordmenn- utført av kriminelle utlendinger.

Den rød grønne regjeringen har ikke på langt nært gjort nok for sikre innbyggerne sine, og det er på tide å si i fra.

Hadde norske folkevalgte sett hvordan blant andre Danmark behandler sine kriminelle, ville ikke Norge vært det mest populære landet å komme til får begå overgrep og andre kriminelle handlinger.


Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hurtigruten- gir alene millioner til Hegnar

  Foto: Hegnar.no 16 juni starter en av NRKs mest spesielle produksjoner noen sinne. Minutt for minutt skal fjernsynet følge...

Ida Wulff legger ned bloggen?

Alt tyder på at en av Norges mest leste bloggere gjennom mange år, Ida Wulff  nå legger ned sin meget...

Lukk