Louis Van Gaal (62) er favoritt til å ta over Manchester United. Den nederlandske landslagstreneren, vil nok fullføre sitt lange planlagte fotball VM i Brasil med sitt Nederland, før han tar over på Old Trafford.

Ryan Giggs vil etter all sannsynlighet være sjef for de gjenværende kampene denne sesongen.  

Om det er nederlenderen som får den meget krevende og prestisjetunge jobben som Manchester Uniteds redningsmann, gjenstår å se. Men det er utvilsomt en erfaren og meget dyktig fotball-trener som kommer til «Theatre of Dreams» i så fall.

Louis Van Gaal har hatt suksess med Nederland ved flere anledninger, men også med Barcleona to ganger og Bayern Münich i Tyskland. Dette kan være et klokt valg av styret og den amerikanske Glazer-familien i så fall.

Er du fortsatt i tvil, David Moyes vil få sparken som manager for Manchester United om få timer. Allerede etter tapet mot Everton skrev vi en artikkel som i dag er svært lik mange store engelske aviser, Moyes måtte gå. Punktum.

Louis Van Gaal er favoritt til å ta over Manchester United

Årsaken er enkel, manglende resultater over for lang tid. Resultater som eierne, familien Glazer ikke kan tåle å se. Manglende resultater som gjør det langt vanskelig å styre den digre Old Trafford skuta i smult farvann i årene som kommer.

– Alle de dårlige sportslige resultatene gir lite penger i kassa. Billettinntektene kan forsvinne sakte, men sikkert siden Champions League eventyret er en saga-blott gjennom hele neste sesong. Publikum har vært misfornøyd med Davis Moyes, og det toppet seg selvsagt mot hans gamle klubb, hvor de røde skapte forsvinnende lite og det endte med et flaut tap for Everton. Misfornøyde fans kan velge å ikke gå på kamp, det er dårlig butikk.

Louis Van Gaal er favoritt til å ta over Manchester United.

Britiske medier har satt fokus på manglende «passion», glød og glede på sidelinja hos Moyes, manglende struktur i et fomlet angrepsspill som tidligere har vært så effektivt under Sir Alex, er forsvunnet fullstendig. Ryktene har også gått på at Moyes har mistet garderoben, spillerne manglet tillit og stadig flere har ytret sitt ønske om å forlate Old Trafford. Det alene er ingen lagmoral som gir poeng og seier i en vanskelig tid.

Om det blir Louis Van Gaal som tar over er det bare bookmakerne som har bestemt seg for, foreløpig. Det vil nok ta noe tid før en ny manager blir presentert. Inntil da er det gamle gode Ryan Giggs, med Nicky Butt som assistent, som må ta det tunge ansvaret.

David Moyes har vært manager for Manchester United for siste gang. Som plaster på såret vil Moyes få £4 millioner, som er et års lønn i kompensasjon for avbrutt kontrakt. Inntil en ny trener er på plass vil det florere med rykter på hvem som tar over, bli ikke sjokkert om også Ole Gunnar Solskjært også blir nevnt.

Foreløpig er det 62 år gamle Louis Van Gaal fra Nerderland som leder hos bookmakerne.

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy!

ADVARSEL, DETTE INNLEGGET INNEHOLDER TEKST AV PORNOGRAFISK KARAKTER! Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy! Vi er så heldige å få...

Nicki Bille Nielsen er ferdig i Rosenborg!

En fotballspiller som ikke skjønner sitt eget beste og går så langt som å øve vold mot en offentlige tjenestemann...

Lukk