Den nederlandske 62 åringen har allerede rukket å sette sin signatur på hvordan han vil ha det på Old Trafford. Enten så er spillergruppa 100% bak hans måte å ville gjøre ting på, ellers er det ut av klubben. Så enkelt vil han ha det. Det er åpenbart hvem som bestemmer i Manchester United nå.

Den meritterte treneren har vunnet med store klubber som Ajax, Barcelona og Bayern München og tok Nederland til bronse medalje i VM. Det er med andre ord en mann med en CV langt lengre og bedre enn den utskjelte David Moyes, som måtte gå etter kun noen få måneder som sjef på Old Trafford.

Moyes ble av den bortskjemte fansen på Old Trafford kalt «the Chosen One«, etter å ha skrevet under en kontrakt som var uvanlig lang. Skotten som ikke hadde noe annet enn hederlige resultater bak seg med Everton å vise til, skrev under for seks år. David Moyes fikk kun ti måneder til å sette sitt preg på sin utgave av en av verdens største klubber. For mange var det mer enn nok.

Spørsmålet er om det er lang nok tid til å få satt preg på en klubb som hadde hatt den samme manageren i mer enn 26 år og ledet klubben i mer 1400 kamper i Sir Alex Ferguson.

Under David Moyes kom Manchester United på 7. plass i Premier League, for første gang siden sesongen 90/91 havnet den forrige sesongs seriemester under 70 poeng, med god margin. (64p).

Louis van Gaal har nå tatt roret på Old Trafford, han vil garantert få mer enn 10 måneder, men om han ikke lykkes i sin første sesong- vil det finnes journalister, eierne familien Glazers,  styremedlemmer og fans som ønsker en erstatter. Slik er den tøffe hverdagen for en fotball-manager.

For å lykkes bør Louis van Gaal nå fjerdeplassen i Premier League for å få klubben tilbake i Champions League, som et minimum.

Under VM i Brasil var nederlenderen i kontakt med sin nye klubb hver eneste dag. Det var i følge ham selv også han som stod bak avgjørelsen rundt kjøpene av Luke Shaw og Aner Herrera, men van Gaal vil ikke garantere flere nye spillere inn. Det er nok mer en sannhet med visse modifikasjoner.

For å få bygge sitt slagkraftige lag raskest mulig har styret på Old Trafford satt av store summer til forsterkninger for sin nye manager, det vil garantert komme flere nye spillere til Manchester United før overgangsvinduet stenger 31. august.

Den meritterte van Gaal har drukket kaffe med Sir Alex Ferguson, han har påvirket styre og stell på Old Trafford til å gjøre om på tidligere Carringtons-treningsannlegg som nå heter Aaons- etter bytte av sponsorer. I følge van Gaal var dette et vindfullt høl han ønsket å endre på.

– Den nyansatte treneren sa også på sin første pressekonferanse at Manchester United er verdens største fotballklubb og at sponsorene er en viktig bidragsyter til å forbli verdenes største fotballklubb. Han forstod allerede etter dag én at dette var en av hans viktigste oppgaver for klubben, å ha et godt forhold til alle sponsorene i klubben- nye som gamle.

Manchester Uinteds spillere og van Gaals trenerstab reiser nå til USA hvor de skal spille en fem-kamps turnering som en del av oppkjøringen til den nye Premier League-sesongen.

Det er i dag kommet melding om at Tysklands lagkaptein som løftet VM-trofeet i Brasil, Philipp Lahm (Bayern München) trekker seg som landslagsspiller for Tyskland Han stoppet på imponerende 113 kamper for sitt land.

Manchester Uniteds ‘bråkete nabo’ City, vil gjøre alt de kan for å gjøre livet for Louis van Gaal som United sjef. De er i ferd med å hente Ross Barkley fra Everton for £50 millioner, også her er det grunn til å tro at det blir en rekke nye signeringer i sommer.

Vi kommer til å gi deg masse fotballnytt før sesongen i England sparkes i gang. Championship starter lørdag 9. august, Premier League starter uka etter, lørdag 16. august. Vi lover også å følge van Gaal gjøren og laden som manager i Manchester United.

Tror du på suksess for den myndige nye treneren hos Manchester United?

Følg oss gjerne på Facebook for å få siste nytt om de viktigste fotball-nyhetene og overgangene.

Foto: Flickr/actusports

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du må ikke suge pikk om du ikke vil!

Du må ikke suge pikk om du ikke vil! Mange unge gutter har en vane å se for seg sin...

Menn som hater kvinner ytrer seg i sosiale medier

Menn som hater kvinner ytrer seg i sosiale medier. Martin Vanger, selve symbolet for menn som hater kvinner. Riktig nok...

Lukk