Lovleg er SKAM-etterfølgeren! “Lovleg”, altså ‘lovlig’ på godt norsk er den direkte oppfølgeren fra SKAM-serien, men gleder du deg til å se Noora, Eva, Even og de andre heltene fra suksess-serien som har tatt en hel verden med storm – blir du nok skuffet. 

Her er det nye omgivelser, vi er over på nynorsk, ute på bygda, og med nye skuespillere på plass. Det er allerede bestemt at det er lokale ungdommer som skal spille i serien “Lovleg” som finner sted på Firda videregående skule, i Sandane i Nordfjordeid. Sliter du med å forstå dialekter, kan du bare håpe at NRK tekster denne serien.

Lest? Slåsskamper blant ungdom filmes og deles 

Lovleg er SKAM-etterfølgeren!

Innspillingen vil finne sted sommerferien 2018 og sendes på NRK i løpet av 2018. Fellestrekkene fra SKAM, er altså den nettbaserte sendeflaten som NRK hadde stor suksess med. “Lovleg” blir sendt episode vis på nettet, for deretter og bli sendt i sin helhet på TV i ettertid.

SKAM har fått selvstendige forgreninger rundt om i Europa, og flere steder meldes om stor suksess, med mange TV-seere som trykker SKAM-eventyret til sitt bryst. Særlig SKAM-Italia har mange følgere.

https://www.youtube.com/watch?v=yovcc2H3ugw

Sandane er så ulik Oslo og SKAM-miljøet man kan komme og det bor kun 3000 innbyggere i kommunen. All den tid det er rom for en etterfølger av Norges mest populære nettbaserte TV-serie, var nok ikke dette mange hadde forventet.

Lest? SKAM-skaper får ansvaret med SKAM-USA

Skjønt en ny seire som handler om ungdom som forsøker å bli voksen, mens de bor på hybel og går på videregående – kan by på god underholdning.

Innholdet i seriene SKAM og “Lovleg” kan nemlig ha store likhetstrekk, fordi ungdom, uansett bosted – har de samme utfordringene. Forelskelse, foreldre-problematikk, rus, venner, utseende, penger, trening, kosthold, utdanning, dustete lærere og svikefulle venninner. Du kommer til å følge med på “Lovleg” og vi tror du har grunn til å glede deg.

NRK, som skal produsere og vise “Lovleg” holder som vanlig kortene tett til brystet, og vil ikke fortelle oss mer enn det vi her har fortalt. Men vi lover å følge opp alt vi finner ut av om den nye TV-serien. Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert.

Kilde: NRK.no 

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Premier League – kun åtte kamper igjen …

Endelig er landskamp-pausen over, en ubetydelig privatlandskamp mellom England og Italia på Wembley, så kan vi sette fokus mot den...

Lukk