Syrias president Bashar al-Assad bør begynne å tenke over hva han holder på med. Nå står verdens største og sterkeste styrker på dørterskelen til Syria, klare til å angripe. Først og fremst fra lufta. Assad kommer ikke til å ha noen sjanse til å forsvare seg nevneverdig.  

Borgerkrigen i Syria tok en ny vending nylig da det viste seg at Assad-regimet skal ha brukt livstruende kjemiske våpen som skal ha drept mange sivile. Tålmodigheten er nå slutt fra omverdenen som burde ha reagert på denne svært brutale nedslaktingen fra regimet.

Assad er blant de verste diktatorene som er igjen på kloden. Han slakter ned sitt folk i et desperat forsøk på å få beholde styringen. Hans sager er snart talte, både som president og som menneske. En gal manns handlinger må få konsekvenser når han bruker verst mulig våpen mot sivilbefolkningen i landet.

Foto: «USS Harry S. Truman» Foto: pogoprinciple.wordpress.com

 

– Syria har et veldig godt luftforsvar, i stor grad basert på russiske våpen. De kan kanskje skyte ned kryssermissiler, men det forestående angrepet, styrt av USA , Nato Frankrike og Storbritannia vil komme fra svært stor avstand, det vil gjøre det svært vanskelig å forsvare seg.

Angrepet på Syria vil komme i form av bla. bruk av Tomahawk-raketter som har en rekkevidde på rundt 2000 kilometer, og de fire destroyerne i Øst-Middelhavet er innenfor rekkevidde. Blant annet skal det amerikanske hangarskipet «USS Harry S. Truman» være på vei til området. Et fryktinngytende syn.

– Et angrep vil primært være et forsøk på tvinge Assad til forhandlingsbordet, ikke på å løse situasjonen militært. Syrias leder vil nok ikke snakke med noen, han vil aller helst drepe flest mulig.

Nok er nok!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
På tide med et ansiktsløft eller rumpeimplantat?

Forfengeligheten blant nordmenn har aldri vært større enn nå. Til og med voksne menn går rundt og vurderer om de...

Manchester United- Chelsea -Mourinho må vise muskler!

Det er for tidlig å begynne å snakke om seriefinale når de to gigantene braker sammen, men når det er...

Lukk