27 åringen ble toppscorer i Premier League for Liverpool med 31 mål. Han har spilt fantastisk for Uruguay i Brasil VM, nå ser det ut til at Barcelona blir neste stoppested for den kontroversielle spissen.

  Luiz Suarez skrev under på en gullkantet fornyet kontrakt med Merseyside-klubben i desember, som skulle vare i 4 og et halvt år. Kontrakten gir han en ukelønn på døye 1.7 millioner kroner. En av verdens beste spillere har med det den best betalte kontrakt i klubbens 121 år lange historie. Fortjent?

Allerede nå ser det ut til at årets spiller i Premier League forlater engelsk fotball for denne gang, hvis klubbene blir enige.

– Uruguays viktigste spiller har sin familie i Barcelona og det er hans svigerfar, Gustavo Balbi som bekrefter kontakten mellom den spanske storklubben og Luis Suarez. Et bud på £82 millioner skal allerede ligge på bordet. Det er dog ingen hemmelighet at Liverpool vil gjøre alt de kan for å beholde sin juvel, uten å ha noen sjanse til å lykkes; hvis spissen selv har bestemt seg for å flytte.

Luis Suarez er elsket av Liverpool-fansen, og han elsker sine fans. Nettopp derfor er det utenkelig for mannen fra Uruguay å forlate Liverpool til fordel for en annen engelsk storklubb, da er det naturlige valget La Liga og Barcelona.

Gustavo Balbi sier i et intervju med spansk media at hans svigersønn har lite å bevise i engelsk fotball, han har levert gang på gang og må komme seg videre i sin karriere. Da er Spania den mest utfordrende. Barcelona passer Luis bra, han vil ta den utfordringen på strak arm og imponere også her.

Uruguays landslagsledelse er rasende for at disse forhandlingene mellom de to klubbene Barcelona og Liverpool, kommer midt i VM.

Laget må vinne for å ha noen mulighet til å komme videre til en åttendedelsfinale, da må Suarez og hans landsmenn slå Pirlo og og Italia i gruppe D. En kamp Italia er favoritter til å vinne, men som Luis Suarez vil gjøre alt for å sette en stopper for.

En eventuell overgangssum for 27 år gamle Luis Suarez kan nå magiske £100 millioner før en handel finner sted. Et tap for Liverpool og engelsk fotball, et scoop for Barcelona og spansk fotball.

Den spanske storklubben kan neppe tape mange kampene med Messi og Suarez på topp…

Foto: Flickr/ luis_suarez_uruguay_fan

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerflørten som kan bli alvor…

Sommerflørten som kan bli alvor. Du trenger ikke å sitte alene du som er så flott, klok og smart. Du...

Lukk