Luksusfellen endelig tilbake! Suksess-serien fortsetter. «Luksussfellen» er tilbake med sin niende sesong. Programmet som handler om privatpersoners økonomiske uføre, satt inn i underholdnings rammen på TV3 til stor glede for mange hundre tusen TV seere hver uke.

Det viktigste er selvsagt den hjelpen de får, til å komme seg på rett kjøl.

Privatøkonomi er vanskelig for mange. Mange sliter med å få endene til å møtes, mange bruker kreditt til å få unna regningsbunken, da er den onde spiralen i gang. Mange kommer seg ikke ut av uføre og må derfor søke profesjonell hjelp hos TV3 og «Luksusfellen».

«Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer.

Når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning.

Økonomi er så godt som fraværende i ungdomskolen, det er allerede her det burde ha vært en grunnlegende lære om debet og kreditt for å få de unge til å skjønne det helt elementære.

Ser man tilfeller i dette TV- programmet, mangler noen den enkleste forståelse rundt privatøkonomi.

Luksusfellen endelig tilbake!

Luksusfellen endelig tilbake!

Man kan være uheldig å havne i vanskelige situasjoner, men med litt moral, guts og pågangsmot klarer de fleste å komme seg over kneika.

– Uansett hvor mye du tjener til livets opphold, din privatøkonomi er ditt ansvar og ditt alene. Ingen andre må stå til rette for hva du bruker dine penger på. Derfor er det unødvendig å si at det ikke er annet enn jævlig flaut å måtte havne på TV som underholdning for andre, utelukkende pga økonomisk slendrian og slurv.

I «Luksusfellen» ser man tilfeller av ren og skjær galskap, latskap og dumskap. Ingen regninger forsvinner om man kaster den i søpla, ingen regninger betaler seg selv, betaler du ikke strømregningen, blir strømmen før eller siden stengt, betaler du ikke huslånet ditt, blir du før eller siden kastet på hue å ræva ut av egen bolig.

Slik er livets realiteter og reglene er like for de aller fleste. Du har selv ansvaret. Dessverre kan man se ut i fra «Luksusfellens» åtte tidligere sesonger at det er ikke like lett for alle.

Luksusfellen-ikon og økonom Hallgeir Kvadsheim er tilbake, og sammen med nyervervet psykolog og ekspert Jonas Bakkevig, skal Silje Sandmæl, Christian Vennerød, Cecilie Lynum og Magne Gundersen nok en gang styre den økonomiske skuta på rett kjøl.

Programmet ser du på TV3 hver onsdag kl 20:30.

Hadde du tatt kontakt med «Luksusfellen» om du havnet i økonomiske problemer?

Foto: Flickr/  SpareBank 1

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Unge gutter ned i 16 års alder får tilbud om sexkjøp via nettside

Nettstedet Gaysir  fikk i 2006 tildelt Æresprisen fra Oslo, Landsforeningen for lesbiske og homofile LLH, under Skeive dager som arrangeres...

Nå kommer kulda til hele landet!

Vinteren er over oss for fullt, men nå kommer også vinterkulda som uteble i hele desember. Temperaturer ned mot 20...

Lukk