Om du velger å gå på byen for å lure menn til å tro at du er hypp på noe mer enn bare den gode samtalen, men er egentlig bare ute etter å få gratis drinker for kvelden, kan det være direkte livsfarlig. Mang en luremus har fått svi for å late som om de er interessert, for så å bare stikke. 

For det første er det falskt og umoralsk,men det er også kjeltring steker på lavmål. Ok at man ikke skal være med på «one night stand» om man ikke vil, men det å holde folk for narr er ikke særlig pent. Dessuten kan vedkommende som spanderte ei «halv månedslønn» bli forbanna om du bare går etter å ha blitt på-spandert en hel kveld. Forståelig nok.

Å være luremus kan i verste fall få alvorlige konsekvenser, om du framstår som utspekulert. Vær heller ærlig og så det som det er om du ikke er interessert og betal drinkene dine selv. Si nei på en høflig, men bestemt måte om en person flørter eller gir deg signaler om seksuelle framstøt.

Et nei er er et nei, ikke kanskje et ja som mange menn har lyst til å tro. Kvinner elsker å få oppmerksomhet, flørte og gi uskyldige signaler til gutter om menn hun finner attraktiv.

Allikevel kan mange kvinner gi feil signal til en potensiell voldtektsforbryter. Kvinner kan være luremus, flørtende og by på seg selv i stor grad. Uten tanke for at det i verste fall er det siste hun gjør.

Mange menn kan blir lurt til å tro at hun egentlig vil, og at hun bare viser seg som «hard to get.» Da kan det kanskje være tøft for enn mann å bli avvist da han trodde snøret var i bånn. Slikt skaper frustrasjon og noen ganger sinne.

579512_10150836412852123_1056872962_n.jpgFoto:  Copyright Morten Pettersen

 

Et nei bør alltid respekteres, et kanskje kan fort bli for mye for en person som har oppfattet kvinnen som litt villig, derfor bør alle kvinner tenke seg litt om. «Hvilket signal sender jeg med å flørte?»

– Ingen menn kan påberope seg rett til å klå på kvinner som om de skulle gi feile signal. Skal man gi et forbud hos kvinner for å flørte, fordi at de kan risikere å bli dratt inn i nærmeste trappeoppgang og rævpult med tang, om de tar sjansen på å flørte?

– Trenden blant unge er i endring. Det er sosialt akseptert at venner har sex med venner, bare for sexens skyld, og man er fortsatt like gode venner etterpå. Slik er hverdagen for unge i Norge i 2013.

For bare 20 år siden var det ikke vanlig å ha sex med andre enn kjæresten for de aller fleste.

Det faktum at sex har blitt en måte å nyte livet på, når som helst, med hvem som helst i stedet for noe fint mellom to som er glad i hverandre, er med på å gi folk flest et langt mer liberalt bilde på sex generelt.

– Noen menn tror at det er ok å tafse og ta seg til rette mot kvinner fordi sex er noe alle gjør, og da er det sikkert ikke så farlig om jeg tar meg til rette. Så feil er det lett å ta, uten at det har noe med virkeligheten å gjøre.

– Tvungen og samtykkende sex kommer alltid til å være en markant forskjell, uansett hvordan kvinner er kledd, uansett hva de sier og hvordan de oppfører seg, så har du som mann en ting å gjøre. Hold fingrene av fatet helt til hun sier, ok. Enten du liker det eller ikke. En brutal verden.

Dessverre er det kun snakk om timer før en ny kvinne får livet sitt satt på vent pga ev voldtekt, en voldtekt hun kunne ha vært uten, og som hun aldri trodde kunne ramme seg selv.

– Norske kvinner er blant de vakreste i verden,det mener menn fra alle verdenshjørner, også de som ikke har det samme synet og respekten for norske kvinner. Nettopp derfor bør alle kvinner ta noen forhåndsregler for å unngå å få livet ødelagt.

– Selvsagt burde det ikke være slik, kvinner burde få lov til å leve som de selv vil- og i tillegg gå naken gjennom sentrum i egen by, om det var et valg hun tok, uten å måtte være redd for egen helse.

Slik er ikke verden, kvinner bør være smartere enn de menn som er villig til å gå i fengsel for sex. Et nei, er og blir et nei noe alle menn selvsagt  bør respektere. Kvinner bør uansett være voksne nok til å ikke lure seg til en billig aften på byen. Det skulle jo bare mangle.

Har du gjort deg «billig» ved å være en luremus for en aften i et påskudd for gratis alkohol?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen 2014- Her er deltagerne!

 Farmen 2014 er jubileumssesongen og vil ha lengre episoder enn tidligere. Hvem som spiller spillet best, kan du se på...

TV2-høsten 2014, vinner TV-krigen?

Snart er alle de store kanoene i gang på TV2. Konkurransen er tøffere enn noen gang, men Norges største kommersielle...

Lukk