Kan man leve et lykkelig og harmonisk liv som tjukkas? Lykkelig som frodig? Eller som en frodig kvinne som leter febrilsk etter store størrelser i alle butikker? Det kommer an på egen innstilling til vekt og kropp. Er man fornøyd med det man ser i speilet så er det det viktigste. 

Kvinner som er litt frodigere enn andre, kvinner med større pupper, større lår og større rumpe enn mange andre kan være svært sexy. Mulig du ikke er enig i det, smaken er jo som kjent forskjellig. Noen menn foretrekker heller kvinner som er frodig framfor andre.

Selvsagt kan man leve lykkelig som frodig, enten man er mann eller kvinne. Det kommer an på hvordan man vil leve livet sitt.

Table of Contents

Flere kjeder

Kvinner som er tynne, og har en normal kroppsfasong kan selvsagt være både flotte og sexy på hver sin måte. Det er en selvfølge. De har en enklere hverdag. Der de finner sine utvalgte, «outfits», skjørt, kjoler, jakker, drakter, bukser bluser og ikke minst – undertøy som de måtte ønske. I sin egen størrelser hvor de velger å shoppe. Og kan gå derfra med en god følelse.

– Problemet er for de som er så store at de sliter med å finne noe de liker i sin størrelse. Heldigvis har det kommet flere og flere kjeder som tar kvinner på alvor. Spesielt de som aldri kan finne noe som helst på de tradisjonsrike og litt kjedelige tekstilkjedene.

Lykkelig som frodig?

 Foto: Copyright Jim Dokken

Lykkelig som frodig? Du er klar over at man kan både være sunn, frisk og sterk til tross for at man er frodig. Å være frodig er ikke det samme som å være overvektig. Frodig er ofte både sexy og flott på samme tid.

Om du trives som frodig og din partner ønsker det samme så kan man være lykkelig som litt større enn gjennomsnittet. Man skal ikke kaste seg på slankebølgen om man ikke ser nødvendigheten av det. Faktisk er det målinger som sier at frodige mennesker har en bedre livsførsel og er mer lykkelige enn de som løper ned alle treningssenter de finner, går på dietter og svetter seg gjennom livet.

Er man livsnyter og setter pris på livets kvaliteter skal man leve ut i fra det.

Selvtillit

De fleste menn vil heller ha en blid, omgjengelig og frodig kjæreste med noen kilo for mye, men som er villig til å bidra der behovet melder seg i dagens hektiske hverdag, der alle brikker skal falle på plass i familiens puslespill.

Hovedpoenget i dette innlegget er å gi store frodige og sexy kvinner litt selvtillit. De fortjener å høre at det er mange menn som langt på vei ønsker å være sammen med en kvinne som er fornøyd med det hun ser i speilet, enn en som alltid er misfornøyd, men allikevel kommer inn i de klær hun kjøper uten problemer.

Hadde langt flere menn lest blogginnlegg, ville dette enkelt ha blitt bekreftet, dessverre så er 90% av alle blogg-lesere i Norge unge jenter og kvinner. Derfor er det ikke like lett å få bekreftet disse påstandene via kommentarfeltet.

Lev livet ditt på din måte, ikke la andre fortelle deg hvordan du bør leve det.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det norske helsevesen- På liv og død

TVNorge sender i disse tider et program som alle burde ha vært forpliktet til å se, et program som vil...

Lukk